ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΦΙΛΟΥΣ, ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΜΕ

O πρόεδρος και η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά και εγκάρδια όλους τους φιλάθλους και φίλους της ομάδας για την συγκινητική και ένθερμη παρουσία και υποστήριξή τους σ΄ όλα τα εντός έδρας αλλά και εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας δίνοντας τον παλμό της εξέδρας, κορυφώνοντας την αποθέωση του κόσμου στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε με αγάπη τη νεαρή ομάδα μας και γίνατε ο 12οςπαίκτης βγάζοντας υγεία σ΄ όλα τα επίπεδα.
Ευχαριστούμε επίσης κάποιους ανθρώπους και επιχειρήσεις για την ευγενική χορηγία τους προς την ομάδα μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017/2018 του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Η προσφορά σας αυτή έχει διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας.
Ευχαριστούμε όλους τους αθλητικογράφους, δημοσιογράφους, φωτογράφους και όλα τα ΜΜΕ για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση προς κάθε κατεύθυνση.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεν έδειξαν μόνο την αξία τους, αλλά και τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που διαθέτουν και δικαιούνται συμπαράσταση από όλους τους Πιεριείς, αφού δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πάντα κάνουν το καλύτερο υπερβαίνοντας τις δυνάμεις τους προκειμένου να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.
Για μας η πράξη σας αυτή όλης της αγωνιστικής περιόδου αποτελεί την αρχή να πραγματοποιήσουμε το καλύτερο δυνατό και να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει.
                                                             
 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!