ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Συλλυπητήριο για τον Γιώργο Βλάγκα

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ  Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Γιώργου Βλάγκα και τους οικείους του, για την απώλεια του αγαπημένου συμπολίτη μας, αγαπητό φίλο, φίλαθλο της πιερικής αθλητικής οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για πολλά χρόνια.
Καλή ανάπαυση να έχει η ψυχή του και εκ Θεού παρηγορία οι συγγενείς του.             
 Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Οι παλιότεροι φίλοι του Πιερικού τον θυμόμαστε αφού σχεδόν πάντα μαζί με τον αδελφό του τον Σάκο, αλλά και τον Τάκη που τίμησε ο ΣΟΠ μας για την μεγάλη αγάπη του για τον Πιερικό σε χοροεσπερίδα έχοντας παρέα και τα ανίψια του , καθότανε ανελλιπώς στη θύρα 5 παντός καιρού μέχρι τελευταία .Οι Βλαγκαίοι όπως τους ξέραμε ήτανε φίλαθλοι απλοί παλιοί που ζούσαν τις μεγάλες ημέρες του Πιερικού μας έντονα και σαν ένα κομμάτι της ζωής τους και τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τα έργα τους το σύλλογο μας αφού και ο ανιψιός τους και προπονητής Αντώνης πρόσφατα τίμησε με την παρουσία του στις ακαδημίες μας το όνομα του Πιερικού μας. Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια μας .Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει και καλό παράδεισο

    Οικονομίκος Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!