Με το στανιό ο Πιερικός

Την νίκη με σκορ 1-0 πήρε απόψε το απόγευμα η ομάδα του Πιερικού απέναντι στον Εθνικό Ν Κεραμιδίου στο Α'ΔΑΚ για τη 1η φάση του ημιτελικού της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (θα γίνει επαναληπτικός στο Κεραμίδι).
Αποτέλεσμα εικόνας για πιερικός φιλικό
Έγινε ένα φτωχό παιχνίδι χωρίς πολλές ευκαιρίες με τον Πιερικό όμως να έχει την υπεροχή και τον έλεγχο καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Το γκολ για τον Πιερικό ήρθε στο 55' όταν ο νεοαποκτηθείς Ηλιάδης σούταρε από τα πλάγια της μικρής περιοχής και η μπάλα κόντραρε στον Καλαιτζίδη με αποτέλεσμα να φτάσει στα δίχτυα της ομάδας του τελευταίου.

Στο πάγκο του Πιερικού σε ρόλο χρέη προπονητή έκατσε ο Γ.Χατζηπουργάνης μαζί με τον συνεργάτη του Γ.Συμεωνίδη. Στον σημερινό αγώνα προφυλάχθηκαν οι Σαμανίδης, Κυπαρίσης, Παπατολίκας, Καρτσαμπάς, Κωστίκος  εν όψει του ''τελικού'' Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΕ Λαγκαδά.


Διαιτητής Βρέσκας, Κουτσικανίδης, Τσικλητάρη Δ.

Πιερικός (Γιάννης Χατζηπουργάνης): Τοπουζλής, Μτσεντλισβίλι (65΄Καραγκούνης), Τουλίκας(85΄Γκουντρουμπής), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Λαζαρίδης, Κοκονόζι, Λαμπίρης, Παλιάτσιος, Κτιστόπουλος(75΄Δαδάκος), Κατσιαμήτας (52΄Ηλιάδης)

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου (Σάκης Λιάγκας): Καλαϊτζίδης Α., Καλαϊτζίδης Ν., Σταλίκας, Τσιαουσίδης, Χαλκίδης, Τουλκερίδης, Παρδάλης, Νταμπαλάκης (89΄Νίκου), Μητράκας (80΄Μάνος), Σκούρτι (90+ Ρούντος), Μπέης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!