Επιστροφή Παλιάτσιου στον Πιερικό! Στις προπονήσεις και ο Ηλιάδης!

Θωρακίζει την επίθεση του η ομάδα του Πιερικού, καθώς από σήμερα είναι και πάλι δικός του ο 24χρονος φορ Πάρης Παλιάτσιος που έχει αρκετές παραστάσεις στη Football League τα τελευταία χρόνια. 
Φωτογραφία του Paris Paliatsios.
Ο ποδοσφαιριστής παίρνει μέρος στις προπονήσεις των μελανόλευκων από τη περασμένη εβδομάδα, ενώ χθες αγωνίστηκε στο φιλικό της ομάδας απέναντι στην ΑΕ Ποντίων, και από σήμερα είναι και επίσημα ξανά στο ρόστερ του προπονητή Γιώργου Καμπερίδη που τον ξανά συναντάει μετά το πέρασμα του στην ομάδα το 2014 στη Β'Εθνική. Να σημειωθεί ότι είναι έτοιμος και στη διάθεση του προπονητή για το αυριανό παιχνίδι στη Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.
Ο Πάρης στο χθεσινό φιλικό του Πιερικού
Ο Πάρης εκτός από την ομάδα του Πιερικού (2014-15) αγωνίστηκε μετέπειτα και σε Εθνικό Ν.Αγιονερίου, ΑΟ Χανιά, ΑΟ Χαλκίς και Πανελευσινιακό.


Επίσης στις προπονήσεις του Πιερικού ενσωματώθηκε και ο 21 ετών κεντρικός αμυντικός Χάρης Ηλιάδης που φέτος αγωνίστηκε (ως βασικός) με τη νεοσύστατη δυνατή ομάδα του Βόλου -ΝΠΣ, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στη Γ'Εθνική με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο νεαρός αμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Πιερικού, και μένουν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του, ενώ αγωνίστηκε χθες και αυτός στο φιλικό κόντρα στην ΑΕ Ποντίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!