Προβλημάτισε ο Πιερικός.. που χρήζει άμεσης ενίσχυσης!

Ένας εντελώς διαφορετικός Πιερικός παρουσιάστηκε σήμερα στο Α'ΔΑΚ απέναντι στην ΑΟ Καρδίας που ηττήθηκε με σκορ 0-2 στην έβδομη φιλική αναμέτρηση μπροστά σε περίπου 100 θεατές. Προβληματισμένος ο Νίκος Θεοδοσιάδης μετά το τέλος του αγώνα που σήμερα έβγαλε αρκετά συμπεράσματα σε ότι έχει να κάνει με αρκετά κενά της ομάδας... ένα από αυτά ήταν το εντελώς χαμένο κέντρο από πλευράς Μελανόλευκων, ένα κέντρο που χρήζει ενίσχυση και παραπάνω εμπειρία, ενώ τον ίδιο προβληματισμό έδειξε και η επιθετική λειτουργία.

 

 ...Πολλά τα λάθη και οι άστοχες μπαλιές συνολικά από την ομάδα που έδειξε αρκετά κουρασμένη και χωρίς αρκετή όρεξη. Αρκετά καλή και σαφώς πιο έτοιμη η ΑΟ Καρδίας που πίεζε συνεχώς μέχρι το 90'.

Έχει αρκετή δουλειά ο Νίκος Θεοδοσιάδης μπροστά του..

Τα γκολ για την ομάδα της Καρδίας σημείωσαν στο 9' ο Μπισμπίδης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα στη περιοχή, και ο Πολύζος στο 30' με πλασέ. 
Η ομάδα του Πιερικού δεν είχε αρκετές ευκαιρίες, λίγο μετά το ημίωρο προσπάθησε να ανεβεί στην εστία των Θεσσαλονικιών με δυο σουτ των Κανταρτζή και Κραγιόπουλου.

Το μόνο σίγουρο πλέον είναι ότι η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη χρειάζεται επειγόντως ένα έμπειρο 6αρι, και έναν επιθετικό, με το θέμα Μακρή να παραμένει ανοιχτό... με τον χρόνο όμως να περνάει.


Διαιτητής ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρόπουλο και Χαλκίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τοπουζλής (31′ Τσιαμπέρας – 67′ Παπατολίκας), Λαζαρίδης, Σαμανίδης (82′ Παραφέστας), Κανταρτζής, Τουλίκας, Κυριλλίδης (70′ Γούτσιος), Κραγιόπουλος (84′ Λαμπίρης), Κατσιαμήτας, Καραγκούνης, Κτιστόπουλος, Κωστίκος (67′ Κοκονόζι). ΑΟ Καρδίας (Φώτης Αλεξίου): Αθανασίου, Τοπαλίδης, Βασιλειάδης, Πολύζος, Μπιμπισίδης, Βελισσάρης, Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Βενάρδος, Χότζα.

 ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ PNEWS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ










1 σχόλιο:

  1. Καλο θα ειναι ο προπονητης να τραβιξει τα αυτια απο τους εμπειρους δε γινετε να παιζουν σαν γυναικες απο τα μωρα τη απαιτησεις να εχουν αλλα απο τους εμπειρους θελουμε πολλα και πανω απο τσαμπουκα αλλως σπιτι
    Δ Δρουγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!