ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ



Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και έχασε στις λεπτομέρειες με 0-2 έπειτα από δικά του λάθη στην άμυνα που στοίχησαν. Τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους το 0-1 από τον Παναγιωτόπουλο στο 71΄ και το 0-2 από τον Παπαρτζή στο 92΄. Στο... 

 
 
 
 
 
 
β΄ ημίχρονο και μετά τις αλλαγές του προπονητή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανέβασε την επίδοσή του και πίεσε τον αντίπαλο χωρίς να καταφέρει να μειώσει στο σκορ, έχοντας δοκάρι με τον Κωστίκο και ευκαιρίες με τον Γκουντρουμπή. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την αποστολή του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και τους εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν Κυριακή απόγευμα στο γήπεδο, τους διαιτητές του αγώνα κ. Νίκολιτς Ντράγκαν, κα. Πατρή Αικατερίνη, κ. Παπαδόπουλο Γεώργιο. 

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης), Παπατολίκας(Τοπουζλής),Σαμανίδης,(Γούτσιος), Καραγκούνης,(Καρτσαμπάς), Κανταρτζής, Κυριλλίδης,(Παραφέστας), Τουλκερίδης, Τερζής,Λαζαρίδης(Καταχιώτης),Κραγιόπουλος(Κωστίκος),Γκουντρουμπής(Κοκονόζι),Κτιστόπουλος(Λαμπίρης). Η ομάδα του Α.Ο.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ αγωνίστηκε με τους: (προπονητής Λεωνίδας Υφαντίδης), Κολιοφούκας, Ραφαηλίδης, Παλάσκας, Μετεντζίδης, Μίλκας, Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος, Μοσχάκης, Νικολαϊδης, Καθάριος. Έπαιξαν επίσης: Κουραλίδης, Δρόσος, Πολύζος, Ιωαννίδης, Ρετζίνας, Παπαρτζής, Πιπερτζής.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!! Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΧΘΕς ΕΧΑΣΕΣ ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.ΕΑΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗς ΓΕΝΙΚΗς ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΘΥΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΑΜΕΣΑ ΚΙΟΛΑΣ ΠΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!!!ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!