ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας όπου και συναντήθηκαν με... 

την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σ΄ ένα άριστο και όμορφο κλίμα με έναν γόνιμο διάλογο και συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης για θέματα αθλητισμού και υποστήριξης.

Οι δυο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά επίκαιρα θέματα που αφορούν τρόποι λειτουργίας του συλλόγου αλλά και ευρύτερα θέματα που απασχολούν τα σωματεία, τον αθλητισμό και χώρους άθλησης.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα. Σοφία Μαυρίδου κι όλη την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προϊστάμενοι τμημάτων και προσωπικό για τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον αθλητισμό, στο ποδόσφαιρο, στους πολίτες και γενικά στο νομό μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!