Το PNEWS σας στέλνει.. Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Πέντε τυχεροί (και ένα άτομο της επιλογής τους) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την μεγάλη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Πιερικού στις 30 Αυγούστου σε διοργάνωση της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους,Κατερίνης,Πλαταμώνος - Ιερός Ναός Τιμίου σταυρού και Περιφερειακής ενότητας Πιερίας.
Το PierikosNews ξεκινάει από σήμερα έως την Δευτέρα 28 Αυγούστου τη κλήρωση για τα πέντε διπλά εισιτήρια της συναυλίας.

Για να μπείτε στη κλήρωση θα πρέπει να ακολουθήσετε τα δύο εξής απλά βήματα:

1) Μπείτε στο facebook page του PierikosNews
και πατήστε λαικ στη σελίδα.
2)Βρείτε την καρφιτσωμένη φωτογραφία της κλήρωσης με την αφίσα του Μιχάλη Χατζηγιάννη, πατήστε λαικ στη δημοσίευση - γράψτε σχόλιο το ονοματεπώνυμο σας και κοινοποιήστε το.

Και με αυτό το τρόπο θα έχετε μπει αυτόματα στη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 28/8, για να κερδίσετε ένα από τα πέντε (διπλά) τυχερά εισιτήρια της συναυλίας.

*Ο διαγωνισμός θα τρέχει από σήμερα 16/8 έως και τις 28/8 το βράδυ οπού θα ανακοινωθούν οι τυχεροί νικητές των πέντε εισιτήριων.
*Οι τρόποι παραλαβής των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν στην δημοσίευση των νικητών.
*Εφόσον δεν έχετε την δυνατότητα να μπείτε στο facebook ή δεν έχετε λογαριασμό εκεί, μπορείτε να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο παρακάτω email της σελίδας (pierikosnewsgr@hotmail.com) και αυτόματα μπαίνετε στη κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!