Σίμος Παπαδόπουλος στο PNEWS: «Δεν θα ησυχάσω αν δεν δω τον Πιερικό εκεί που πραγματικά ανήκει»

To PNEWS μιλάει με τον επί σειρά τριών χρόνων αρχηγό και ποδοσφαιριστή του Πιερικού Σίμο Παπαδόπουλο ο οποίος όσες διοικήσεις, όσα τιμ και όσα ρόστερ και αν αλλάξουν είναι ο άνθρωπος που πάντα θα παραμείνει βράχος ως πιστός στρατιώτης αυτής της ομάδας. Φέτος θα πραγματοποιήσει την έκτη του θητεία στο στρατόπεδο του Πιερικού ενώ παράλληλα θα βρίσκεται σε ένα ακόμη στρατόπεδο, αυτό του Λιτοχώρου, χωρίς όμως να τον αγχώνει ιδιαίτερα αυτό καθώς όπως δήλωσε η θέληση και η προσπάθεια θα του δώσουν την δύναμη να συνυπάρξει και στις δύο υποχρεώσεις του.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Σίμου Παπαδόπουλου στο PNEWS


Φέτος θα σημειώσεις την 6η σου ποδοσφαιρική σεζόν με τα χρώματα του Πιερικού, πως αισθάνεσαι για αυτό και τι πιστεύεις ότι σε κάνει να παραμένεις πάντα ''πιστός στρατιώτης'' των Μελανόλευκων;

Η αγάπη μου για αυτήν την ομάδα δεν περιγράφεται με λογία, από τη πρώτη στιγμή που μπήκα το 2011 μέσα στα αποδυτήρια ένιωσα πως μπήκα στο δεύτερο σπίτι μου αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που εξακολουθώ να τιμώ αυτή τη φανέλα. Νομίζω ότι το μυστικό που με κάνει να παραμένω πιστός στρατιώτης, πέρα από την αγάπη που της έχω είναι η ιστορία της ομάδας, και δεν θα ησυχάσω αν δεν την δω να εντάσσεται ξανά εκεί που της ανήκει.. στην Α Εθνική.


Πως βλέπεις την φετινή προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα; Και ποιες είναι οι διαφοροποιήσεις σχετικά με τη περσινή σεζόν;

Γίνεται πολύ θετική προσπάθεια από όλους στις τάξεις της ομάδας, νομίζω πως φέτος μαζί με την νεανικότητα και το ταλέντο κάποιων ποδοσφαιριστών αλλά και από έμπειρους
οι οποίοι εντάχθηκαν στην ομάδα μας σε σχέση με τη προηγούμενη χρονιά θα βοηθήσουν δυναμικά στην φετινή προσπάθεια.
Πιστεύεις ότι ο φετινός Πιερικός μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο ερχόμενο πρωτάθλημα;

Σε κάθε ξεκίνημα μιας νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έχω μάθει από μικρός να κρατάω μικρο καλάθι και να μην λέω πολλά λογία, ελπίζω πως η φετινή χρονιά θα είναι δημιουργική και πιστεύω ότι θα τα πάμε περίφημα.
Όντας αρχηγός της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και με δεδομένο ότι υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο ρόστερ, ποιο πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι το κλίμα που θα βγαίνει από τα αποδυτήρια της ομάδας προς τα έξω, και ποιες οι σχέσεις ανάμεσα στους νέους ποδοσφαιριστές;
Γενικά όλα αυτά τα χρόνια που έχω ζήσει το κλίμα στα αποδυτήρια του Πιερικού ήταν εξαιρετικό, φέτος αν και σχετικά νωρίς στην αρχή της προετοιμασίας το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια είναι πολύ κάλο, όλοι οι ποδοσφαιριστές από τον μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και αυτό νομίζω πως είναι το μυστικό της επιτυχίας των αποδυτηρίων.

Νέα διοίκηση-Νέο τεχνικό τιμ-νέο ρόστερ. Ποια είναι η άποψη που έχεις σχηματίσει για όλες αυτές τις αλλαγές μέχρι τώρα;
Αν και δεν είμαι ειδικός στο να κρίνω νέα διοίκηση, τεχνικό τιμ και ρόστερ το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι βλέπω ανθρώπους που έχουν όρεξη να κάνουν πράγματα, είναι γνωστές του αντικείμενου από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα.

Το γεγονός ότι πραγματοποιείς παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδος την στρατιωτική σου θητεία, σου βάζει κάποια εμπόδια ή είναι κάτι το οποίο μπορείς και το προγραμματίζεις έτσι ώστε να είσαι κανονικά παρών σε προπονήσεις και αγώνες;
Πιστεύω ότι ο συνδυασμός στρατιωτικής θητείας και ποδοσφαίρου δεν συμβαδίζουν ιδιαίτερα, υπάρχει σωματική, πνευματική άλλα και κυρίως ψυχολογική κούραση αλλά η θέληση και η προσπάθεια είναι δυο αρετές που θα μου δώσουν την δύναμη να προσπαθήσω διπλά για την επίτευξη των στόχων του φετινού Πιερικού.

Ένα μήνυμα στο φίλαθλο κόσμο του Πιερικού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κάθε χρόνο θα φωνάζω και θα λέω συνέχεια πως το δυνατό όπλο αυτής της ομάδας ήταν είναι και θα είναι ο κόσμος της, καλώ λοιπόν όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, να είναι δίπλα μας σε αυτές τις δύσκολες ποδοσφαιρικές εποχές που ζει ο Πιερικός μας, και όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να αγκαλιάσει τη προσπάθεια της ομάδος και εμείς με τη σειρά μας να υποσχεθούμε στο φίλαθλο κόσμο πολλές επιτυχίες συλλογικά και να είναι σίγουροι πως τα καλύτερα έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!