Συνεχίζεται με δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία του Πιερικού (PHOTO)

Στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ συνεχίζεται σε καθημερινή βάση με διπλές προπονήσεις (πρωί-βράδυ) η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει των δύο δυνατών φιλικών αγώνων του Σαββατοκύριακου.
Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη θα δώσει το ερχόμενο Σάββατοκύριακο δύο συνεχόμενες δυνατές φιλικές αναμετρήσεις (Σάββατο με Αιγάλεω-Κυριακή με Παναιγιάλειο) και εκεί επικεντρώνεται ο Κατερινιώτης τεχνικός, καθώς θέλει να τσεκάρει τα μέχρι τώρα δεδομένα και την δουλειά που γίνεται από το υπάρχον ρόστερ. 
Στα δύο φιλικά θα χρησιμοποιηθούν δύο διαφορετικές ενδεκάδες με αρκετές αλλαγές και διαφοροποιήσεις, ώστε να δημιουργηθεί μια ξεκάθαρη εικόνα μέσα από κάποια συστήματα και τακτικές που ενδέχεται να υλοποιήσει.

Η αποψινή προπόνηση περιείχε τρέξιμο, ασκήσεις με τη μπάλα και δίτερμα, σε αυτή πήραν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του επιθετικού Γκουντρουμπή που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω θεραπείας.
Επίσης έχει ολοκληρωθεί και η ''εκκαθάριση του ρόστερ'' καθώς ο Τάσος Ιωαννίδης αποφάσισε να αποδεσμεύσει από την ομάδα κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στα πλάνα του συλλόγου (Παγωνίδης,Νταντίνης, Συμεωνίδης, Τσιμίτρης, Βούλγαρης) και παράλληλα να ανακουφίσει σε βάρος τον αριθμό του ρόστερ, καθώς όπως τόνισε ο Τ.Ιωαννίδης στο PNEWS, επιθυμεί να δουλέψει με 24-25 ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα.

Τέλος συνεχίζονται οι επαφές για μια ακόμη δυνατή μεταγραφή ενός κεντρικού μέσου, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές προτάσεις σε ενδεχόμενο 'ναυάγιο'. 

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ του PNEWS από την αποψινή προπόνηση:
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!