ΕΚΤΑΚΤΟ: ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ!

Σε οριστική συμφωνία με τον Κατερινιώτη τεχνικό Νίκο Θεοδοσιάδη ήρθε πριν από λίγο η διοίκηση του Πιερικού έπειτα από συνάντηση που προηγήθηκε μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης επιστρέφει στον Πιερικό μετά από περίπου τρία χρόνια ως επιτυχημένος κόουτς της ομάδας του ΑΕ Καραισκάκη καθώς οδήγησε την ομάδα της Άρτας στις υψηλές θέσεις της κατηγορίας με πολλές επιτυχίες και νίκες, ενώ την περασμένη σεζόν σήκωσε με τους Αρτινούς και το κύπελλο της Γ'Εθνικής. Ενώ έχει περάσει επίσης (εκτός από τον Πιερικό, και σε Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΕ Καραισκάκη).

Ο Κατερινιώτης κόουτς αναλαμβάνει από αύριο κιόλας δουλειά με την ομάδα, οπού θα κληθεί να ανασυντάξει το ρόστερ και να περάσει το κλίμα και την δική του φιλοσοφία στο μελανόλευκο στρατόπεδο.
Αύριο υπάρχει προγραμματισμένος φιλικός αγώνας στο Κιλκίς απέναντι στον Κιλκισιακό, ενώ το Σάββατο θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας κυπέλλου κόντρα στο Λόφο.

Πριν 10 ημέρες στις κερκίδες του γηπέδου, ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης παρακολουθούσε την ομάδα του Πιερικού στο φιλικό αγώνα κόντρα στον Βόλο, δίπλα στον πρόεδρο Γ.Κοκαβίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!