Ανάγκη για αμυντικό μέσο και επιθετικό ο Πιερικός

Μπορεί το ρόστερ του Πιερικού να αριθμεί τους 28 ποδοσφαιριστές αλλά η ανάγκη για δύο τουλάχιστον ακόμη μεταγραφές σε θέσεις αμυντικού μέσου και επιθετικού (με εμπειρία στη κατηγορία) είναι κάτι που ενδεχομένως θα χρειαστεί ο Πιερικός ώστε να είναι πιο σίγουρος, και παράλληλα να δέσει τον κορμό του ώστε να έχει και εναλλακτικές που θα βοηθήσουν στο ερχόμενο πρωτάθλημα.
Σίγουρα η θέση του αμυντικού μέσου (εξάρι) είναι αυτή που επείγει πιο πολύ καθώς το κέντρο της ομάδος (όπως φάνηκε και στα φιλικά) είναι ο αδύναμος κρίκος μέχρι στιγμής καθώς για να καλυφθούν θέσεις, χρειάζεται να αγωνίζονται κάποιοι ποδοσφαιριστές σε λάθος θέση.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες υπήρχαν προχωρημένες επαφές για αυτή τη θέση με έμπειρο Έλληνα μέσο που έχει αγωνιστεί στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά όπως φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι έχει παγώσει, και έτσι οι διοικούντες του Πιερικού πρέπει να κινούνται σε άλλες ενδεχόμενες περιπτώσεις... Το γεγονός όμως ότι ο χρόνος περνάει και όλοι οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές που απομείνανε βρίσκουν ομάδες κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο της αναζήτησης.

Τέλος να επισημάνουμε ότι για αρκετό καιρό έπαιρνε μέρος στις προπονήσεις νεαρός Κατερινιώτης επιθετικός (θεωρούταν κλεισμένος) και μάλιστα πήρε μέρος σε φιλικό αγώνα, αλλά το γεγονός ότι υπήρξε κόλλημα με το δελτίο του, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχώρησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!