«Χωρισμός» Πιερικού-Ιωαννίδη, δυνατά ο Θεοδοσιάδης

Σύντομη αποδείχτηκε η συνεργασία Πιερικού και Τάσου Ιωαννίδη, αφού την Τρίτη ήρθε το «διαζύγιο» σύμφωνα με το «pierikosnews.gr».
«Χωρισμός» Πιερικού-Ιωαννίδη, δυνατά ο Θεοδοσιάδης
Άμεσα η διοίκηση του Γιώργου Κοκαβίδη κινητοποιείται για τη διαδοχή του και επανέρχεται στο προσκήνιο με πολλές αξιώσεις ο γηγενής και παλιός γνώριμος, Νίκος Θεοδοσιάδης, που ήταν διακαής πόθος και στις αρχές του καλοκαιριού.
Ο Θεοδοσιάδης στο παρελθόν δούλεψε ακόμα σε Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και μέχρι πρότινος στον Καραϊσκάκη, με πολύ πετυχημένη θητεία και κατάκτηση του κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.
Σήμερα το βράδυ αναμένεται η καθοριστική επαφή των δυο πλευρών και υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία, ενώ φημολογία φέρνει στη λίστα και τον επίσης γηγενή και παλιό γνώριμο (ως παίκτη), Σάκη Παπαβασιλείου.

Pamebala

1 σχόλιο:

  1. πρεπει να κλεισουν αμεσα προπονητη, πιερικος εισαι δεν μπορεις να χανεις ημερες προετοιμασιες, αφου ηθελες αλλαγη προπονητη επρεπε να ειχες βρει ηδη τον αντικαταστατη(διοικητικα λαθη),νομιζω πρεπει να κινηθει η διοικηση σε τοπικο επιπεδο και με σειρα παπαβασιλειου, μπιλη, θεοδοσιαδη.... εναν απο τους τρεις!!! παπαδημητριου
    ΥΓ. αυτο με τον σουλη πραγματικα με ξεπερναει, οχι αλλο φθανει.
    παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!