Στον Πιερικό ο Λαμπίρης!

Μελανόλευκος θεωρείται από σήμερα ο 18χρονος νεαρός ταλαντούχος Κατερινιώτης αμυντικός χαφ Κωνσταντίνος Λαμπίρης. 
Προέρχεται από την ομάδα νέων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ με πολλές συμμετοχές στη πρώτη κατηγορία των νέων της ομάδας του. Εδώ και περίπου μια εβδομάδα ο Λαμπίρης δοκιμαζόταν υπό το βλέμμα του προπονητή Τάσου Ιωαννίδη και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον τεχνικό του Πιερικού, υπέγραψε σήμερα το απόγευμα.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΦΚ:
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από την Πιερία: Τον 18χρονο μεσοαμυντικό Κωνσταντίνο Λαμπίρη 1,75μ., ο οποίος έχει εξέλθει από τα σπλάχνα της Ακαδημίας Γιώτσα και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με τα χρώματα της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Κ17 και Κ20. 
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες φορώντας τη μελανόλευκη φανέλα.
Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα της πόλης μου. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα επιδιώξω να προσφέρω τον καλύτερο εαυτό μου για το καλό πάντα της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!