Πρώτη για Θεοδοσιάδη - Ετοιμάζεται για τον αγώνα κυπέλλου ο Πιερικός!

Στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού με τον νέο προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους Μελανόλευκους και ταυτόχρονα αναλαμβάνει να ''την ετοιμάσει'' για το μεθαυριανό επίσημο αγώνα της 1ης φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ κόντρα στον τοπικό Λόφο, σε ένα παιχνίδι που όπως αναμένεται θα διεξαχθεί στο Βατάν(?).. καθώς το γήπεδο του Λόφου είναι σε αρκετά κακή κατάσταση.

Στη σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Σαμανίδης (είχε ένα μικρό τραυματισμό στο χθεσινό φιλικό του Κιλκίς και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί), ο νεαρός τερματοφύλακας Ράντος που ταλαιπωρείται από ίωση, και ο Σάκης Καρτσαμπάς που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (και οι τρεις αποτελούν ερωτηματικό για τον αγώνα του Σαββάτου. 

Όσοι ξεκίνησαν βασικοί στο χθεσινό φιλικό αρχικά ακολούθησαν πρόγραμμα τρεξίματος και ασκήσεων, με τους υπόλοιπους να πραγματοποιούν μίνι δίτερμα υπό την επίβλεψη του Νίκου Θεοδοσιάδη (στη συνέχεια ενσωματώθηκαν και οι υπόλοιποι). 
Πάντως το κλίμα παραμένει άριστο μετά τον ερχομό του Κατερινιώτη τεχνικού καθώς έχει αλλάξει η ψυχολογία όλων, δείγμα θετικό για την συνέχεια.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!