Κάκιστος και γεμάτος κενά Πιερικός στην φιλική ισοπαλία με Σβορώνο

Με σκορ 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Πιερικού κόντρα στο Σβορώνο σε εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι, με τους Μελανόλευκους να παρουσιάζουν την χειρότερη φετινή εμφάνιση στα παιχνίδια προετοιμασίας.
Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τις καλύτερες προυποθέσεις καθώς οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού έκαναν αρκετή ώρα να ''βρεθούν'' μεταξύ τους και να συνεργαστούν. Επίσης το γεγονός ότι υπάρχει κεντρικό και επιθετικό κενό στην ομάδα κάνει μερικούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε λάθος θέσεις. Ενώ το σύστημα της ομάδος ήταν το κλασικό αγαπημένο πλέον 3-5-2 (που στην αμυντική λειτουργία γινόταν 5-3-2).

Ο Σβορώνος ήταν αυτός που πίεζε και είχε την κατοχή της μπάλας, ενώ τα λάθη από πλευράς Πιερικού ήταν αρκετά, σε ένα απο αυτά (λανθασμένο γύρισμα της μπάλας) ο ΓΑΣ πέτυχε το 1-0 στο 25' λεπτό του αγώνα.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του Πιερικού και μετά από κάποιες αλλαγές έδειξε σημάδια ''ύπαρξης'' στον αγωνιστικό χώρο και σε γενικές γραμμές ανέβηκε η απόδοση με τα ανεβάσματα στην άμυνα του Σβορώνου να ήταν αρκετά περισσότερα σε σχέση με του 1ου ημιχρόνου.

Στο 80' ο Πιερικός ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Κωστίκου έπειτα από σέντρα του Καραγκούνη και αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Δεδομένη πλέον η άμεση ανασύνταξη, η εστίαση στα λάθη (και στην κάκιστη φυσική κατάσταση) και στις προσθήκες κεντρικού μέσου και επιθετικού.

Απών από την αναμέτρηση ήταν ο τραυματίας Γκουντρουμπής που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Η ενδεκάδα του Πιερικού: Παπατολίκας, Τερζής, Κανταρτζής, Παραφέστας, Γούτσιος, Toυλίκας, Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Κτιστόπουλος, Κυριλίδης, Κατσιαμήτας.

Αγωνίστηκαν και οι Τσιαμπέρας, Τοπουζλής, Καραγκούνης, Κωστίκος, Σαμανίδης, Κραγιόπουλος, Λαμπίρης, Καταχιώτης, Τουλκερίδης.

3 σχόλια:

  1. Τι να πει κανείς. ...Όλοι πίσω και μπαμ μπουμ δεν είναι πιερικος, ξυπνήστε στη διοίκηση. . Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το 5-3-2 που επέλεξε ο Ιωαννίδης χρειάζεται λίμπερο στην άμυνα και γρήγορα χαφ.
    Στο κέντρο υπάρχει πρόβλημα και φάνηκε.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μελανό σημείο του αγώνα ήταν η συμπεριφορά του προπονητή προς τη Β' βοηθό. Αν συνεχίσει τα ίδια στη Γ' εθνική, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

    Ιωαννίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!