ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

          
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ 

Το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι της νέας αγωνιστικής χρονιάς μέσα στο γήπεδό του στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης θα δώσει το Σάββατο 12/8/17 και ώρα 18:00, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ με αντίπαλο την ιστορική ομάδα του Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ. Πρόκειται για φιλικό «τεστ» των ποδοσφαιριστών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
                                   
Ένα ισχυρό τεστ για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα δώσει ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ με αντίπαλο την ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League, όπου φέτος συμπληρώνει 90 χρόνια ιστορίας και προσφοράς, στο γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ την Κυριακή 13/8/17 και ώρα 19:00
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού να παρακολουθήσουν τις φιλικές αναμετρήσεις με δυο ιστορικές και ισχυρές ομάδες,  γνωρίζοντας το νέο «πρόσωπο» της ομάδας μας. Γενική είσοδος 5€. Ελεύθερη είσοδος για γυναίκες και παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!