Επιβεβαίωση PNEWS: Υπέγραψε ο Παπατολίκας!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του γνωστού Κατερινιώτη 29χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε. Η προσθήκη του εξαιρετικού τερματοφύλακα αποτελούσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων.
Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπατολίκας αγωνίστηκε ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Football League από την αγωνιστική περίοδο 2012-2015 και στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα. Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες μεταγραφές.

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ο Δημήτρης εκτος από καλό παιδί είναι και πολύ καλός τερματοφυλακας, ήταν απλά άτυχος γιατί βρήκε τον πιερικο σε κακά χρόνια! Σίγουρα εάν θέλεις να κάνεις ομάδα ξεκινάς από τον άσσο και σίγουρα από τον Δημήτρη. Εύχομαι ο ερχομός του να είναι η αρχή για την άφιξη και άλλων έμπειρων Κατερινιωτων ήρθε η ώρα που η ομάδα τους χρειάζεται. .....,παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νταλικέρη, βλέπε και μάθαινε.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!