Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα δοκιμαστικά (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο το πρώτο σκέλος των δοκιμαστικών προπονήσεων στο γήπεδο του Πιερικού υπό το βλέμμα των τριών του τεχνικού τιμ.
Στη πρώτη φάση (από τις τέσσερις) των δοκιμαστικών, πήραν μέρος 24 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι πέντε από αυτούς ήταν τερματοφύλακες.

Ο προπονητής Τάσος Ιωαννίδης τσέκαρε σε πρώτη φάση τους ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα του, ενώ υπάρχουν άλλες τρεις ακόμη ημέρες δοκιμαστικών (14-17-19/7) ώστε να ολοκληρώσει πλήρως την εικόνα που θα έχει σχηματίσει.. και να προχωρήσει σε αποφάσεις. Η διαδικασία των δοκιμαστικών περιείχε ασκήσεις με τη μπάλα, και δίτερμα ανάμεσα σε δύο ομάδες (άσπρες-μαύρες) φανέλες.


Αξίζει να σημειωθεί ότι στις κερκίδες του Α'ΔΑΚ βρέθηκαν περίπου 30 φίλοι της ομάδας που παρακολούθησαν τα δοκιμαστικά παρά την έντονη ζέστη. Ανάμεσα τους και αρκετά μέλη της διοίκησης όπως ο πρόεδρος Γιώργος Κοκαβίδης, οι αντιπρόεδροι Τσιτιρόκης-Πάσχος, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Κουρνούτης, ο Αχιλλέας Ιωακιμείδης και αρκετά ακόμη μέλη του συμβουλίου.
Τα δοκιμαστικά παρακολούθησε και ο νεοαποκτηθέντας Σωτήρης Καραγκούνης μαζί με τον (όπως όλα δείχνουν) συμπαίκτη του, Σίμο Παπαδόπουλο (φώτο).
Παρών στα δοκιμαστικά οι Σωτήρης Καραγκούνης-Σίμος Παπαδόπουλος

Επόμενη συνάντηση, μεθαύριο Παρασκευή στις 18:00 μ.μ.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ του PNEWS:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!