Υπέγραψε ο Κατσιαμήτας!

Άμεση επιβεβαίωση στο μεσημεριανό ρεπορτάζ του PNEWS που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Κατσιαμήτας ήταν πολύ κοντά στη συμφωνία του με τον Πιερικό. Έτσι και έγινε λίγες ώρες αργότερα με τον ποδοσφαιριστή να συμφωνεί σε όλα με τον πρόεδρο Γιώργο Κοκαβίδη και να υπογράφει.
Η ανακοίνωση της απόκτησης του Αλ.Κατσιαμήτα:
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΤΣΙΑΜΗΤΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον γνωστό Κατερινιώτη22χρονο επιθετικό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κατσιαμήτα    ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας. Η προσθήκη του θα δυναμώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Κατσιαμήτας αγωνίστηκε μέχρι την ηλικία των 16 ετών στα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε στη διαδρομή του η γερμανική ομάδα της Victoria Koeln για δυο έτη . Ακολούθως είχε παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Football League με τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Στην πορεία αγωνίστηκε σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας εθνικών πρωταθλημάτων όπως: Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ΣΦΚ Πιερικός, Πύδνα Κίτρους και Διαγόρα Σεβαστής. Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τον ποδοσφαιριστή. Τον ευχόμαστε να είναι υγιής και να ξεδιπλώσει τις πλούσιες ικανότητές του με πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκηφανέλα.
Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι  ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου ώστε να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο της ομάδας».    
                                                                       
 Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!