Πρόωρο τέλος με Λιάγκα - Βοηθός ο Κωνσταντινίδης!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά από προσωπική επιθυμία λόγω των σημαντικών και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Σάκης Λιάγκας παύει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως βοηθός-συνεργάτης προπονητή στην ομάδα μας. Η διοίκηση είναι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα που υπηρέτησε και αγαπάει παραμένοντας πιστός φίλος. Εμείς τον ευχαριστούμε για το  διάστημα αυτό στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του. 
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος επανέρχεται στην ομάδα και στο τεχνικό επιτελείο αναλαμβάνοντας πλέον καθήκοντα άμεσου συνεργάτη-βοηθού του προπονητή Τάσου Ιωαννίδη. Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Γιώτη Κωνσταντινίδη ξανά στην οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με την ομάδα μας. 
                                                                         
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!