Φώτης Γκουντρουμπής: «Τον καλύτερό μου εαυτό για τον Πιερικό»

Της Γαρυφαλλιάς Σταματάκη
Ο νεοαποκτηθής ποδοσφαιριστής του Πιερικού, Φώτης Γκουντρουμπής, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τους στόχους της ομάδας, αλλά και για αυτούς που έχει ο ίδιος.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα Arena Press: «Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο και θα πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε το στόχο μας. Φυσικά δεν είναι άλλος από το να κρατηθεί η ομάδα του of Πιερικού όσο το δυνατόν ψηλότερα από τη ζώνη υποβιβασμού. Πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο, και με τιμάει που θα φορέσω φέτος τη φανέλα του».
Όσον αφορά τους δικούς του προσωπικούς στόχους ανέφερε: «Ήρθα στην ομάδα του Πιερικού γιατί είναι μια ομάδα συγκροτημένη, με ακριβείς στόχους αλλά και ιστορία. Το ενδιαφέρον που μου έδειξαν οι ιθύνοντες του συλλόγου με κέρδισε κι έτσι συμφώνησα. Μέσα από αυτή την ομάδα σκοπεύω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, αρχικά, για να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Σε δεύτερο χρόνο θέλω να  μαζέψω όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες μπορώ, και να πετύχω όσο περισσότερα γκολ γίνεται».
Mikriliga.com

4 σχόλια:

  1. Και επίσημα πλέον ο στόχος της ομάδας η σωτηρία. .....ακόμη μια χρονιά με δέκα φιλάθλους στη κερκίδα. Ρε παιδιά πιερικος είμαστε πάρτε το χαμπάρι δεν μπορεί να λες πάω να σοθω αυτά τα λένε τα χωριά. ....Λυπάμαι κύριοι!!!! παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος θα πάει πιο καλά ο Πιερικός.
      Δεν λέω ότι θα ανέβει Β', αλλά από το περσινό χάλι, θα είναι ανώτερος!
      Αν πάμε και γήπεδο φέτος οι περισσότεροι, θα είναι καλό για την ομάδα, τόσο οικονομικά όσο και εμψυχωτικά.
      Από ό,τι κατάλαβα η φετινή διοίκηση είναι αποδεκτή από τους περισσότερους Πιερικούς και θα δούμε περισσότερο κόσμο στο Α ΔΑΚ, περιοριζοντας την απαξίωση των φιλάθλων προς τον Πιερικό.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  2. δοξα,πιερικος ειναι τα μεγαλα ονοματα στην γ εθνικη. οι δυο ομαδες του βολου μαζι να βαλουν τις συμμετοχες σην α εθνικη του μεγαλου πιερικου δεν τις φτανουν με τιποτα για αυτο το λογο και μονο ειναι καταδικασμενος να κανει πρωταθλητισμο οχι μονο στην γ αλλα και στην β εθνικη.ευχαρηστω ολιβερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω φιλε, γιάυτο απορω πως παικτες απο την κατερινη με φιλοδοξιες πανε στο βολο, μεσω γνωστων manager τυπου......, πιστευοντας οτι πανε σε μεγαλη ομαδα.Αλλοι παλι πανε στον νεο Βολο του Μπεου πιστευοντας οτι ο Μπεος θα τουσ κανει ποδοσφαιριστες, κουνια που τους κουναγε πρεπει να καταλαβουν ολοι οτι σκαλοπατι για ολους ειναι ο Πιερικος. Βαζουν ολοι για προσχημα το οικονομικο, ας ρωτησουν στον βολο ποιοι παικτες πληρωθηκαν περισυ και μετα ας ερθουν, απλως το παραμυθι πρεπει να τελειωνει. Επισης πρεπει να τελειωσει και αυτο το παραμυθι με τον υποψηφιο για προεδρο της ΕΠΣ που ασχολειται παραγοντικα με την Αλεξανδρεια, ας προσεχαν οι προεδροι των ομαδων που για μερικα ......... προτιμησαν την πληρη απαξιωση πλεον της ΕΠΣ,μιας τοπικης ενωσης πλεον που περνα στο περιθωριο του ποδοσφαιρου και της ανυπαρξιας.
      Κριμα για τα λεφτα που μπηκαν απο τον δημο (πολιτες) στο γηπεδο της σεβαστης.
      παπαδημητριου

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!