«Πρώτη» με αισιοδοξία και πίστη για επιτυχίες στον Πιερικό!

Την πρώτη του προπόνηση για την νεα ποδοσφαιρική σεζόν 2017-18 που ξεκινάει στις 17 Σεπτέμβρη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα του Πιερικού παρουσία αρκετών φιλάθλων και ποδοσφαιριστών. Αρκετά αισιόδοξο το κλίμα με την ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη να χτίζεται συνεχώς με στέρεες βάσεις δημιουργώντας ένα αρκετά φιλόδοξο ρόστερ.

Επιβεβαίωση PNEWS για Κτιστόπουλο - έκανε προπόνηση και υπέγραψε!

Στη πρώτη αυτή προπόνηση έλαβαν μέρος συνολικά 30 ποδοσφαιριστές. Οι 21 από αυτούς έχουν υπογράψει και είναι επίσημα στην ομάδα. Η 21η μεταγραφή του Πιερικού βρέθηκε σήμερα στη πρώτη προπόνηση και ακούει στο όνομα του Γιώργου Κτιστόπουλου (όπως σας είχε προαναγγείλει το PNEWS), και παράλληλα υπέγραψε στα γραφεία του συλλόγου λίγο πριν. Επίσης πήραν μέρος ακόμη εννιά ποδοσφαιριστές οι οποίοι δοκιμάζονται υπό το βλέμμα του Τάσου Ιωαννίδη και από αυτόν θα κριθεί ποιοι εν τέλει θα αποκτηθούν. 

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που πήρα μέρος και έχουν ανακοινωθεί επίσημα..

(Δημήτρης Παπατολίκας, Ηρακλής Τοπουζλής, Βασίλειος Τουλίκας, Σωτήρης Καραγκούνης, Σταύρος Τουλκερίδης, Ραφαήλ Γούτσιος, Νίκος Βούλγαρης, Σωκράτης Κυριλλίδης, Εμμανουήλ Κραγιόπουλος, Χρήστος Λαζαρίδης, Γιώργος Καταχιώτης, Ζήσης Παραφέστας, Λάζαρος Τριανταφυλλίδης, Συμεών Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παγωνίδης, Κυριάκος Ζώβληκας, Κωνσταντίνος Σαμανίδης, Αλέξανδρος, Κατσιαμήτας Φώτης Γκουντρουμπής, Γιώργος Κωστίκος, Γιώργος Κτιστόπουλος.)

Αρκετός ήταν ο κόσμος ο οποίος παρακολούθησε την πρώτη προπόνηση (περίπου 50 φίλαθλοι) ανάμεσα τους το ΔΣ της ομάδας.



Περισσότερα σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!