ΕΚΤΑΚΤΟ: Συστήνει νέα ΠΑΕ η Παναχαΐκή, θεωρούν βέβαιη την ψήφιση της τροπολογίας!

Το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής συνεδρίασε και αποφάσισε σύγκλιση γενικής συνέλευσης για την σύσταση νέας ΠΑΕ μετά απο βεβαιώσεις για την άμεση ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή.
Η Γ.Σ. θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του σωματείου, την Τρίτη 13-6-2017 και ώρα 19.30, με μοναδικό θέμα την σύσταση ποδοσφαιρικής ανωνύμου εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2725/1999.
Αυτό σημαίνει, ότι στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή εκτιμούν ότι τις επόμενες ώρες θα περάσει η τροπολογία στην Βουλή για τα χρέη, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την σύσταση νέων ΠΑΕ από ομάδες που υποβιβάστηκαν λόγω χρεών τους. Δίνοντας έτσι μια ευκαιρία αναγέννησης σε αρκετές ομάδες μεταξύ άλλων Εργοτέλη, Καλλονή, Πιερικό, Πανθρακικό, Ηρακλή κλπ.
Ταυτόχρονα οι βεβαιώσεις και η σιγουριά που έχουν στη Πάτρα, μόνο χαμόγελα και ελπίδα φέρνουν στη Κατερίνη, καθώς άμεσα ωφέλιμος είναι και ο Πιερικός, ο οποίος δεν βιάζεται ιδιαίτερα σε σχέση με τους Πατρινούς, καθώς εφόσον ψηφιστεί η τροπολογία θα έχει το ελεύθερο να συστήσει νέα καθαρή ΠΑΕ εφόσον προβιβαστεί στην αμέσως επόμενη επαγγελματική κατηγορία, χωρίς να χρειαστεί να μπαίνει σε διαδικασίες αλλαγών ΑΦΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!