Χαλάει του Στύλου στον Πιερικό!

Η νέα διοίκηση του Πιερικού ξεκίνησε τις πρώτες επαφές με τον άνθρωπο που θα κληθεί να κρατήσει τα κλειδιά των αποδυτηρίων των Μελανόλευκων, με τον Απόστολο Στύλο να ήταν από τους πρώτους στόχους για αυτή τη θέση.
Αποτέλεσμα εικόνας για απόστολος στύλος

Ωστόσο υπήρξαν κάποιες πρώτες επαφές και συζητήσεις αλλα όπως όλα δείχνουν δεν απέδωσαν με τις δύο μεριές να διαφωνούν στη πρώτη προσπάθεια που έγινε, ενώ δεν αποκλείεται και δεύτερη.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Πιερικού κοιτάει και σε άλλους πιθανούς στόχους, ενώ έχουν ακουστεί και κάποια γνώριμα υποψήφια ονόματα όπως αυτά του Τάσου Ιωαννίδη και του Γιώργου Καμπερίδη, καθώς η διοίκηση Κοκαβίδη θέλει προπονητή από τη περιοχή, χωρίς να αποκλείεται η όποια έκπληξη. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όπως και να έχει τη Δευτέρα το απόγευμα θα παρουσιαστεί επίσημα ο νέος προπονητής.

5 σχόλια:

  1. Αν θέλουν ντε και καλά ντόπιο προπονητή, 2 είναι οι λύσεις.
    Ο ένας είναι ο Γιώργος Καμπερίδης και ο άλλος είναι ο Σάκης παπαβασιλειου.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα αυτοί οι δυο είναι η καλύτερη επιλογή.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
    2. Μαλλον δεν γνωριζεται ...τον Καμπεριδη!!!! οπου εχει παει ..μονο δηλωσεις λογια και αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ!!!

      ΝΤΟΥΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  2. Εμ βέβαια. Όταν παίρνεις τον Καμπερίδη στα μέσα μιας σεζόν για να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό επειδή ο προηγούμενος τα έχει κάνει μαντάρα,τι να κάνει ο καμπεριδης;
    Άμα δεν του δώσεις την ομάδα από την αρχή να την στήσει όπως νομίζει αυτός, μη του επιρρίπτεις ευθύνες. Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινονται.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!