Διαμαντόπουλος: Υπάρχει έτοιμο σχήμα και πλάνο!

Ο κ.Σταύρος Διαμαντόπουλος φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και στην εκπομπή στα γήπεδα. 
Μίλησε για την ερχόμενη συνέλευση του Πιερικού, για το σχήμα Διακουμάκου και το πλάνο που θα θέσει από την πρώτη κιόλας ώρα, εφόσον δοθεί η εντολή από τα μέλη του συλλόγου.
«Καλύτερα είναι που γίνεται συνέλευση για να τοποθετηθούν όλοι και ο κόσμος να κάνει την επιλογή του, ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση με τον πρόεδρο που προσπάθησε να λήξει η χρονιά αισίως πληρώνοντας παρ'όλο τα εμπόδια, από εκεί και υστέρα δεν υπήρχε ομοιογένεια διοικητική.
Από την άρα που θα μας δώσει εντολή ο κόσμος (αν μας την δώσει), δεν θα πάει ώρα χαμένη. Δίνεται η ευκαιρία από το μηδέν να χτισθεί πάλι ο Πιερικός και να γράψει ιστορία έχοντας σαν παράδειγμα τα λάθη του παρελθόντος.
Υπάρχει έτοιμο σχήμα, υπάρχουνε όλα τα σημεία οργάνωσης ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής, ο Πιερικός θα είναι ανοιχτός σε όλη τη Πιερία. Μπαίνουν πρόσωπα τα οποία είναι σεβαστά και στη κοινωνία και είναι πετυχημένα άτομα, είτε είναι υπάλληλοι είτε ελεύθεροι επαγγελματίες και θα στηρίξουν την ομάδα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!