Όσον αφορά την (ανα)δημοσίευση περί Μποτσιβάλη..

Τη περασμένη Δευτέρα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα volopress.gr η εξής ανάρτηση για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του Παναγιώτη Μποτσιβάλη για τον Πιερικό ως αποκλειστική πληροφορία του Βολιώτικου μέσου.... (http://volospress.gr/se-prochorimenes-syzitisis-me-ton-pieriko-o-panagiotis-botsivalis/).

Την ανάρτηση αυτή, εφόσον αφορά άμεσα την ομάδα του Πιερικού, το PNEWS επέλεξε να την αναδημοσιεύσει φυσικά με την πηγή του μέσου που έχει την ευθύνη της ανάρτησης.
Στη συνέχεια, περίπου 18 ώρες μετά, το PNEWS αποφάσισε να ρίξει την συγκεκριμένη ανάρτηση, καθώς σύμφωνα με δική μας έρευνα και πληροφόρηση, το συγκεκριμένο θέμα χαρακτηρίζεται ως αβάσιμο καθώς δεν ίσχυε ποτέ κάτι τέτοιο στη πραγματικότητα. Μάλιστα μια ημέρα μετά το κατέβασμα του θέματος από το pnews, ήρθε και η επίσημη διάψευση από πλευράς Μποτσιβάλη...(http://www.goalpost.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=76443:p-botsivalis-symfonisame-graptos-kai-tha-tirithoyn-ola&Itemid=1404), οπότε το όποιο θέμα θεωρείται λήξαν. 

Ζητάμε συγγνώμη από το αναγνωστικό κοινό του pnews και το φίλαθλο κόσμο του Πιερικού που δεν ελέγξαμε και δεν περάσαμε σε άμεση έρευνα προτού αναδημοσιευτεί η πληροφορία από τους συναδέλφους στο Βόλο.
Εξάλλου το pnews ποτέ δεν ασχολήθηκε με δικό του ρεπορτάζ για αυτό το θέμα, ώστε να αμφισβητηθεί η εγκυρότητα του δικού μας μέσου ή να κατηγορηθούμε εμείς ως ''καθοδηγούμενοι''.

Αυτά διότι πολλά ακούστηκαν και ειπώθηκαν σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων που έχουν στόχο να σπιλώνουν το pierikosnews, να δημιουργούν θέματα και να 'βλέπουν φαντάσματα' εκεί που δεν υπάρχουν, για ένα μέσο που σας ενημερώνει καθημερινά για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας με στόχο την άμεση, έγκυρη και ουδέτερη πληροφόρηση σας. Βέβαια για αυτούς μπορεί να είμαστε ζωντόβολα και καθοδηγούμενοι, αλλά πάλι καλά, ευτυχώς υπάρχει και ένα τεράστιο κοινό από πίσω που μας στηρίζει και πληροφορείτε όπως πρέπει... και αυτοί είναι ΄΄οι πλάτες μας΄΄... κανείς άλλος!

Περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!