Από Δευτέρα οι πρώτες ανακοινώσεις

Από την ερχόμενη Δευτέρα (3/7) η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Τάσο Ιωαννίδη θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς και τις ανανεώσεις από το περσινό ρόστερ.
Μετά από επικοινωνία του PNEWS με τον αντιπρόεδρο του Πιερικού Πασχάλη Τσιτιρόκη, μας ενημέρωσε ότι η διοίκηση βρίσκεται σε συνεχής επαφές με αρκετούς ελεύθερους έμπειρους και μη ποδοσφαιριστές του νομού, και όλοι δείχνουν τον ανάλογο σεβασμό και την διάθεση να μιλήσουν και να αγωνιστούν στον Πιερικό.
Επίσης, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ που περάσαν από τα γραφεία του συλλόγου ώστε να μιλήσουν με τους διοικούντες, και όπως μαθαίνουμε αρκετοί είναι και αυτοί οι οποίοι έχουν τη διάθεση να παραμείνουν στην ομάδα και φέτος. 
Από Δευτέρα λοιπόν θα υπάρξουν οι πρώτες συμφωνίες και όπως όλα δείχνουν θα έχουμε μια ''θύελλα ανακοινώσεων'' με την ομάδα να ξεκινάει ουσιαστικά το προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, ενώ μόλις καλυφθεί αρκετός αριθμός ποδοσφαιριστών θα ξεκινήσουν και οι πρώτες δραστηριότητες της νέας ομάδας.

Τέλος, ο προπονητής Τάσος Ιωαννίδης σύντομα θα ανακοινώσει και αυτός με τη σειρά του, τους άμεσους συνεργάτες του στον πάγκο (Γυμναστή-βοηθό κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!