Σε αναζήτηση προπονητή η διοίκηση Κοκαβίδη

Μετά την αποχώρηση του Μιχάλη Ζιώγα και την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό Βόλου, η νέα διοίκηση των Μελανόλευκων καλείτε να βρει τον πρωτεργάτη του επόμενου Πιερικού της νέας σεζόν 2017-18 ώστε να ξεκινήσει παράλληλα και άμεσα τον προγραμματισμό και τις μεταγραφικές κινήσεις.
Πρωταρχικός στόχος και σκοπός είναι η ομάδα να αφεθεί σε καλά και έμπειρα χέρια ανθρώπου της περιοχής μας, και προς αυτά τα νερά θα κινηθεί ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.

Τέλος, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ΔΣ της νέας διοίκησης ώστε να αποδοθούν και επίσημα τα αξιώματα και να αποφασιστούν οι πρώτες κινήσεις της ομάδας.
Στα γραφεία του συλλόγου υπάρχουν αρκετά δελτία ποδοσφαιριστών από τη περασμένη σεζόν, και αυτά θα μπορούν να τα διαχειριστούν με τον νέο προπονητή όπως επιθυμούν.

1 σχόλιο:

  1. Αν πάτε για πρωταθλητισμό και ανοδο επιλεξτε πρωτα το συστημα, μετα τον προπονητη που να παιζει αυτο το συστημα, και στο τελος τους καταλληλους παικτες για αυτο το συστημα.
    Μην κανετε τα ιδια λαθη με τους περσινούς.

    Μυρωτής Ακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!