Περιμένει σύγκληση Γ.Σ και ανακοινώνει επίσημα το σχήμα του ο Συμεωνίδης!

Όπως όλα δείχνουν μετά από κάποιο διάστημα σιγής από πλευράς Γιάννη Συμεωνίδη και παρατηρητικότητας των εξελίξεων, αποκαλύπτει στο PNEWS την απόφαση του για τη πρόταση που ο ίδιος μαζί με μια ομάδα ανθρώπων θα καταθέσει επίσημα μόλις συγκληθεί και τυπικά ημερομηνία συνέλευσης από πλευράς Διακουμάκου.
Το όνομα του χρηματοδότη του Διαγόρα Σεβαστής ακουγόταν έντονα σε ενδεχόμενη πρόταση μεταφοράς αφμ του Αιγινιακού στη Κατερίνη με σύμπραξη Νιώπα-Αθανασιάδη. Βέβαια ο ίδιος ποτέ δεν έδωσε το 'οκ' και την συγκατάθεση του για αυτή τη περίπτωση, καθώς ο ίδιος όπως είχε υποσχεθεί από τα μέσα της σεζόν θα παρουσιάσει τη δική του πρόταση στη Γενική Συνέλευση εφόσον ανοίξει ο δρόμος. Πλέον ο Γ.Συμεωνίδης (και μετά την όπως όλα δείχνουν άκαρπη προσπάθεια από πλευράς Νιώπα) είναι έτοιμος να παρουσιάσει το σχήμα που όπως μας είπε προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό με θέληση του να μπούνε μπροστάρηδες άνθρωποι κοινής αποδοχής όπως οι κ.Αθανασιάδης, κ.Καλτσίδης και αρκετοί ακόμη άφθαρτοι επιχειρηματίες και γνώστες του ποδοσφαίρου του νομού.

Το μόνο που περιμένει ο ίδιος είναι η επίσημη σύγκληση και ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης ώστε να πραγματοποιήσει ανοιχτή συνέντευξη τύπου ώστε εκεί να παρουσιάσει το σχήμα και το πλάνο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει έτοιμη ομάδα και τιμ από πίσω ώστε να ενεργοποιηθεί άμεσα και να είναι σε ετοιμότητα έναρξης προετοιμασίας και διαπραγματεύσεων εν όψει της νέας σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!