Κοκαβίδης: «Στον Πιερικό μόνο με συναίνεση, χωρίς έχθρες»

Μια πρώτη τοποθέτηση ενόψει των εκλογών της Δευτέρας στην «ΕΚΑΒΗ» και τις εξαγγελίες του αν πάρει τα ηνία του Πιερικού έδωσε στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS» ο υποψήφιος και επικεφαλής παράταξης Γιώργος Κοκαβίδης, κρατώντας «κλειστά χαρτιά» για τους συνεργάτες του στο ψηφοδέλτιο.

Ο Γιώργος Κοκαβίδης είναι εδώ και μια δεκαετία δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος των Διόσκουρων (τοπική ομάδα), αλλά και πρόεδρος των Παλιννοστούντων Πιερίας, έχοντας καλό δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.
Ο ίδιος δήλωσε ενόψει της… μάχης με τις κινήσεις Συμεωνίδη-Αθανασιάδη και Διακουμάκου-Διαμαντόπουλου:
«Για να προχωρήσουμε στη συνέλευση, πρέπει να διασφαλίσουμε συναίνεση όλων των δυνάμεων στον τόπο, είναι αναγκαίο. Δεν θέλουμε να διχάσουμε, να κάνουμε έχθρες και αντιπαλότητες. Θέλουμε στήριξη όλων των φορέων και ενότητα, στο μέτρο του δυνατού. Προσωπικά θα επιδιώξω ενιαίο ψηφοδέλτιο και δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Σεβόμαστε την άποψη των μελών και απαιτείται να στηρίξουμε τις θέσεις μας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Δεν είναι εύκολο, θέλει πολλή δουλειά. Για συνεργάτες δεν θα μιλήσω, γίνεται… σκληρό παιχνίδι. Μόνοι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, γονείς με παιδιά και εμπιστοσύνη αυτών που απέχουν. Αν αναλάβουμε τον Πιερικό, θα ξεκινήσουμε από χαμηλά, προς τα ψηλά, με μεράκι. Εργασία στις υποδομές, που αποδομήθηκαν τελείως, είναι σε άθλια κατάσταση, οι ακαδημίες έχουν εφτά μωρά! Θα φροντίσουμε τον Πιερικό από το μηδέν, με ισχυρές βάσεις. Δεν λέμε όχι στην άνοδο, αλλά δεν την υποσχόμαστε κιόλας από την πρώτη μέρα, ότι θα είμαστε αύριο στη Β΄ Εθνική. Θα κριθεί από τον όμιλο, τις συνθήκες ανταγωνισμού, τη γενικότερη διάθεση».

pamebala.gr

2 σχόλια:

  1. Πρωτόγνωρο και ενθαρυντικό για τον Πιερικό να διεκδικούν τόσα σχήματα την ηγεσία της ομάδας.
    Δεν θα ήταν όμως καλύτερα το ¨ισχύς εν τη ενώσει; ¨
    Ανδρεάδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!