Νέες κινήσεις για Πιερικό, σενάριο σύμπραξης Τζήμα-Γαβρίδη!

Νέες κινήσεις για Πιερικό, σενάριο σύμπραξης Τζήμα-Γαβρίδη!
Κρίσιμες ώρες διανύει διοικητικά ο Πιερικός, με πολλά σενάρια και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Αν τα… κλειδιά μείνουν στα χέρια των Παναγιώτη Διακουμάκου και Σταύρου Διαμαντόπουλου, τότε στη μεταγραφική λίστα πιθανότατα θα βρίσκονται οι Νίκου, Τζέκος, Χρ. Καρτσαμπάς, Νικλητσιώτης, Κωστόπουλος, Παπατόλιος, Κωτσιόπουλος, Παπατολίκας (κάποιοι απλά στο στόχαστρο, σε κάποιους έγιναν ήδη κρούσεις, ενώ ίσως απασχολήσουν παίκτες από Κίτρος, Σεβαστή, Νεοκαισάρεια).

Όλα τα παραπάνω φυσικά αν δεν… ανατραπεί η τωρινή διοίκηση, που δείχνει να χάνει πόντους και έδαφος, σε ένα κλίμα γενικότερης αμφισβήτησης.Πάντως, στον… αφρό έρχεται κίνηση εμπλοκής από τους Γιώργο Γαβρίδη (αφεντικό Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) και Σάκη Τζήμα (Κατερινιώτης, φέτος στη Νίκη Βόλου), που συνυπήρξαν παλιότερα στον Αχιλλέα (ο πρώτος ίσως τον διατηρήσει στο τοπικό).Κίνηση που αποκαλύφθηκε… διαδικτυακά, μέσω φωτογραφίας με τον Γιάννη Τρελλόπουλο (νέο αφεντικό στον Σβορώνο, πρώην αντιπρόεδρος Νεοκαισάρειας)!Βεβαίως, πάντα «παίζει» με πολλές αξιώσεις η κίνηση των Γιάννη Συμεωνίδη και Γιώτη Αθανασιάδη (συγκριτικά δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη αποδοχή, αλλά και πλαισίωση, πολλοί τη θεωρούν φαβορί και πιο ενδεδειγμένη λύση), είτε μόνοι στη Γ΄ Εθνική, είτε αντί του Αιγινιακού, με τον Γιάννη Νιώπα στην… παρέα και στη Φούτμπολ Λιγκ (σε τέτοια περίπτωση το Αιγίνιο ίσως παίξει στη Γ΄ Εθνική, με ΑΦΜ… Διαγόρα


Pamebala.gr

3 σχόλια:

  1. Τζημα ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε. τον χαρίζουμε στη Νίκη. Σπυριδοπουλο θα θέλαμε, αλλά μας τον πήρε ο Μπέος.
    Πατ κιουτ κάνε γρήγορα ΓΣ και τα μέλη θα πάρουν τη σωστή απόφαση για το μέλλον της ομαδος και άσε τους σχεδιασμούς για του χρόνου.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε να δούμε τι θα γίνει και με την τροπολογία...
      Όλα είναι ρευστά!
      (αν και στην εκπομπή του pnews ειπώθηκε ότι θα τραβήξει πολύ)
      Στην Παναχαϊκή είναι αισιόδοξοι πάντως...

      Διαγραφή
  2. Πίσω Γιάννη τα καράβια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!