ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ PNEWS ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92.2 !

Το ΠNEWS με αφορμή τις σημαντικές εξελίξεις στα θέματα του Πιερικού ποδοσφαίρου, ξεκινάει μια σειρά από έκτακτες ραδιοφωνικές εκπομπές στα μικρόφωνα του Ράδιο Ενημέρωση 92.2. 
Συνεντεύξεις, απόψεις, σχολιασμός των γεγονότων με σημαντικά πρόσωπα και εκλεκτούς καλεσμένους γύρω από τον Πιερικό χώρο. Με μια πιο καθαρή ματιά και άποψη πέρα από την ''αναμπουμπούλα'' που δημιουργείται τον τελευταίο καιρό από τα μέσα ενημέρωσης του νομού.

Έγκυρη πληροφόρηση της κάθε εξέλιξης, ξεκάθαρη ενημέρωση από όλες τις πλευρές με μια ουδέτερη ματιά στα έκτακτα γεγονότα που αφορούν την μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του νομού μας.

Η πρώτη έκτακτη εκπομπή PNEWS θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 2/6 και ώρα 18:00 μ.μ. Ενώ την αμέσως επόμενη μέρα η εκπομπή θα πραγματοποιηθεί στη 13:00 το μεσημέρι. Για τις επόμενες εκπομπές θα υπάρξει ενημέρωση βάση προγράμματος το Σ/Κ.

Υ.Γ Τα μικρόφωνα του σταθμού θα είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια των εκπομπών για τυχόν παρεμβάσεις από φίλους της ομάδας και κάθε ενδιαφερόμενου, ώστε να εκφράσουν ελεύθερα απόψεις ή να απαντηθούν τυχόν ερωτήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!