Φινάλε Κατερίνης με ήττα για Πιερικό!

Με εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Θεσπρωτό έκλεισε τις εμφανίσεις μπροστά στους οπαδούς του για τη φετινή σεζόν ο Πιερικός, χάνοντας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι του Σεχολάρι στο 70′ που απέκρουσε ο Μπότσαρης, είδε τους Ηπειρώτες να φεύγουν με το «διπλό», χάρη σε γκολ του Μπίκα στο 40′ και του Βιτώρου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έτσι, η κατερινιώτικη ομάδα δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ιστιαίας και να «σκαρφαλώσει» στην 8η θέση, χάνοντας μάλιστα έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, αφού είδε τον Θεσπρωτό να περνάει αυτός ένατος, με 34 βαθμούς. Ο Πιερικός «πλήρωσε» την «αναιμική» του επίθεση, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Κατερίνης διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επιθετική συγκομιδή στο πρωτάθλημα, με μόλις 20 γκολ σε 29 αγώνες, ενώ και η επιλογή του Σεχολάρι να εκτελέσει το πέναλτι, αντί του Παπαδόπουλου που αναλάμβανε φέτος τις εκτελέσεις με απόλυτη επιτυχία, δε δικαίωσε την πλευρά του . 
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός: Σοϊλεμέζογλου, Γαλανόπουλος, Νταντίνης (74′ Τριανταφύλλου), Κραγιόπουλος, Λούγκος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (83′ Ηλιάδης), Κοκονόζι (86′ Ρέντι), Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι.Στον πάγκο: Σαραηλίδης, Παρράς, Καρτσαμπάς, Μάρκου.
Θεσπρωτός: Μπότσαρης, Ηλίας, Τσιουμτσιούδας (50′ Πολυχρονιάδης), Νόνης, Πάνος, Μυρσινιάς, Μέμος (89′ Λαγός), Βιτώρος, Μπλέτσας (72′ Πέντσας), Μπίκας, Σουκιάς.
Στον πάγκο: Κωστάκης, Λαγός.


Katerinisport.gr

1 σχόλιο:

  1. Φινάλε και εκτός Κατερίνης με ήττα και πάλι για Πιερικό! (3-1 στην Κέρκυρα)
    Τελευταία αγωνιστική 2016-17...
    Άλλη μια χαμένη χρονιά, απλά, για το καπρίτσιο κάποιων...
    Ο μόνος χαμένος είναι ο Πιερικός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!