Παναγιώτης Διακουμάκος: Πάμε για άνοδο!

Στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και στην εκπομπή ''στα γήπεδα'' μίλησε απόψε ο νέος πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Διακουμάκος, που για πρώτη φορά γνωστοποίησε τα σχέδια και το όραμα του για τον Πιερικό ανατρέποντας ενδεχόμενα συνελεύσεων καθώς έδειξε ότι θέλει και μπορεί να συνεχίσει να διοικεί την ομάδα και του χρόνου, με ανοδικούς στόχους(!). 
Δίπλα του, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Πιερικού (όπως ανακοίνωσε ο ίδιος).. Σταύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει τις κινήσεις και το όραμα Διακουμάκου για άμεση επάνοδο στην κατηγορία. Τέλος, το λόγο πήρε και ο τέως πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης που μίλησε (ξανά) για ψιλικατζήδες ενδιαφερόμενους και εκδήλωσε ανοικτά τη στήριξη στον νέο πρόεδρο.

Τα σημαντικότερα από τις δηλώσεις του νέου προέδρου του Πιερικού:

«Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, που με 14-0 ψήφους με εκλέξαν πρόεδρο της ομάδας. Εντός 10 ημερών θα τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες της ομάδος. Από εκεί και πέρα στοχεύουμε σε έναν Πιερικό πρωταγωνιστή με το υπάρχον ρόστερ συν 4 παίκτες Β'Εθνικής ώστε να χτυπήσουμε την άνοδο στη κατηγορία. Ο Πιερικός θα γίνει ΜΠ (Μεγάλος Πιερικός) και οχι ΔΣ ούτε Αιγινιακός-Πιερικός ούτε Σεβαστή-Πιερικός, η ομάδα έχει ΑΦΜ, δεν χρειάζεται κανενός άλλου. Θέλουμε Πιερικό πρωταγωνιστή με τον κόσμο δίπλα μας με ένα γεμάτο γήπεδο. Σκέφτομαι να βάλω τα πρώτα παιχνίδια δωρεάν είσοδο ώστε να έρθει ο φίλαθλος κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας.»


9 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε, αλλα δεν θα πάρουμε.
    Σημ. Όχι τζάμπα αλλα και να μας πληρώνεις δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε ένα θνησιγενές εγχείρημα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις, τόσο καλύτερο και για σένα και για την ομάδα.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι προτείνεις Σιμο? Να πέσει η ομάδα στα χέρια του Νιώπα με συγχωνεύσεις κλπ.???

      Διαγραφή
  2. Παρε τον Αθανασιαδη στο συμβουλιο και τρεξτε την ομαδα μαζι. Ένα εγχείρημα που δινει προοπτικη στον Πιερικο.
    Παπαδόπουλος Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς ανέλαβε ο πατ-κιουτ, καλοί οι στόχοι για άνοδο, καλός και ο Διαμαντοπουλος, αλλά με τις ακαδημίες δεν είπε τι θα κάνει...
    Γιατί όμως στις προηγούμενες αρχαιρεσίες δεν βγήκε μπροστάρης να αναλάβει αυτός και αρκέστηκε στο αντιπροεδριλικι, αφήνοντας την ομάδα στον νταλικέρη, με με τα γνωστά αποτελεσματα????


    ΥΓ
    Σαραηλίδη, ποιους εννοείς "ψιλικατζηδες" ρε αρχιψιλικατζη ???
    Κοίτα το δοκάρι στο δικό σου μάτι και άσε την ακιδα στο μάτι των άλλων....
    Μεγαλύτερος ψιλικατζης από εσένα δεν πέρασε από τον Πιερικό ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλ. Πατρή πιστεύεις με τα ίδια υλικά θα φτιαχτεί η ομάδα και μάλιστα να πρωταγωνιστήσει; Τώρα αν πιστευει κάποιος πως η λύση για την ομάδα είναι ο Πατ κιουτ και ο κυρ Σταύρος δικαίωμά του. Εγώ με αυτό το ΔΣ ανεξαρτήτως προσώπων αμφιβάλλω αν του χρόνου που θα πέφτουν οι μισές ομάδες έχει κάποια τύχη η ομάδα.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιμο, εδώ που φτάσαμε ισχύει το ρητό "το μη χειρον βελτιστον"!!!

      Διαγραφή
    2. Ρε σιμος πού το είδες εσυ οτι θα πεφτουν οι μισες ομαδες απο του χρονου; Στο σαιτ της επο μιλαει για 8 ομιλους για το 2018 και οι νικητες θα παιξουν μεταξυ του μπαραζ για ανοδο.

      Μυρωτής Ακης.

      Διαγραφή
  5. Μυρωτης διάβασε και μετά πες μην γράφεις τα μισά σωστά λες ότι έχει μπαράζ για την άνοδο αλλά από κάθε όμιλο πέφτουν 6 ομάδες για αυτό φέτος ανεβηκαν όλοι οι πρωταθλητές από α τοπικό του χρόνου θα πέφτουν 6 και από το τοπικό θα παίζουν μπαράζ οι πρωταθλητές από 6 νόμους για 2 θέσεις
    Δ Παπανικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στου κασίδη το κεφάλι…
    Αντε και το 2018-19 με 10 ομίλους από 18 ομάδες έκαστος....
    Σύνολο 180 ομάδες στην Γ' Εθνικη!
    Δεν έχουν τον Θεό τους εκεί στην ΕΠΟ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!