Σαραηλίδης: Παραδίδω την ομάδα στην Γενική Συνέλευση!

Ο πρώην πρόεδρος (εκλεγμένος της σημερινής διοίκησης από τη ΓΣ) Τάσος Σαραηλίδης επέστρεψε από το εξωτερικό, και όπως σας είχαμε ενημερώσει θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις με τον ερχομό του.

Όπως ο ίδιος δήλωσε σε συνέντευξη του, θα κατατεθούν στην γραμματεία οι επίσημες παραιτήσεις 7 μελών, ώστε να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ έχει σκοπό να οδηγήσει την ομάδα με αυτή τη κίνηση στη γενική συνέλευση ώστε να αποφασίσουν τα μέλη το μέλλον και την διοικητική συνέχεια του Πιερικού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τάσος Σαραηλίδης στο pieriasport:
"Παραπλανήθηκα απο τον Διακουμάκο. Είπα ναι μπροστά σε 15 άτομα με την προϋπόθεση ότι θα φανεί σωστός στις δεσμεύσεις του και θα τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που έμειναν ώστε σαν διοίκηση να κλείσουμε με αξιοπρέπεια τη χρονιά.
Με ψέματα δεν διοικείς και η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη. Αύριο θα πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου οι παραιτήσεις 7 μελών του Δ.Σ. και η ομάδα θα ακολουθήσει τον δρόμο της για τη Γενική Συνέλευση. Τέλος τα λόγια και οι ...κωλοτούμπες αυτών που δέχονται αυτή την κατάντια..."

1 σχόλιο:

  1. Και τα μέλη της ΓΣ "παραπλανηθηκαν" από εσένα και το "κολλιτάρι" σου και ρημάξατε την ομάδα αμφότεροι...
    Μια χρονιά χαμένη μόνο και μόνο για την λεζάντα στον πεζόδρομο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!