Φινάλε με ήττα!

Με ήττα 3-1 από τον ουραγό Αστέρα Πετριτή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Πιερικός, ο οποίος τερμάτισε στη 10η θέση της βαθμολογίας με 33 βαθμούς. Η ομάδα της Πιερίας εμφανίστηκε σαφώς επηρεασμένη από το κοπιαστικό ταξίδι, μιας και ξεκίνησε για το Νησί των Φαιάκων στις 06.00 το πρωί ενώ φυσικά ρόλο στην εμφάνισή έπαιξαν και όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και διατάραξαν το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, ο Αστέρας αιφνιδίασε τους Κατερινιώτες και άνοιξε το σκορ με σουτ του Χρήστου Γεωργοπάλη στο 5′, για να κάνει το 2-0 ο Τριβυζάς στο 15′ με τακουνάκι, έπειτα από σέντρα του Γεωργοπάλη. Στο 37′ ο Δ. Στούπας συνδυάστηκα με τον Χρήστο Γεωργοπάλη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-0.
Η αντίδραση του Πιερικού ήλθε στο 74′ με τον Νταντίνη να διαμορφώνει με προβολή το τελικό 3-1.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Ρίππης (Πρέβεζας) ακύρωσε δυο γκολ του Πιερικού, το ένα από κεφαλιά του Σεχολάρι και το άλλο από μακρινό σουτ του Λαζόπουλου, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες της ομάδας της Κατερίνης.
Πέρα από αυτό το γκολ, οι Κατερινιώτες δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες, ωστόσο ήταν «άσφαιροι», με το σκορ να αποτελεί «μαγική εικόνα».
Βοηθοί του Ρίππη ήταν οι Γκαρτζονίκας και Τσόγκας (Πρέβεζας).
ς), Ντόμπρος, Γαρδικιώτης, Δ. Στούπας, Χρ. Γεωργοπάλης, Τριβυζάς.
Πιερικός: Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Λαζόπουλος, Γαλανόπουλος, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Τσιώμης, Λούγκος (46′ Μπαράς), Κοκονόζι (46′ Ρέντι), Σεχολάρι, Τριανταφύλλου (68′ Ηλιάδης).
katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!