Προπόνηση με 14 ποδοσφαιριστές και κλίμα γεμάτο ερωτηματικά στον Πιερικό(!)

Σχετική εικόνα
Η επομένη της Νεοκαισάρειας, βρίσκει την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ξανά στα βοηθητικά γήπεδα του Α'ΔΑΚ για προπόνηση, χωρίς όμως ολοκληρωμένη απαρτία (μόλις 14 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών), και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ενώ υπάρχει πλήρης άγνοια και καθόλου ενημέρωση προς ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ για το τι πρόκειται να συμβεί στα εξωαγωνιστικά της ομάδας κάνοντας το κλίμα αρκετά ψυχρό. Τέλος υπάρχουν πληροφορίες ότι ποδοσφαιριστές του Πιερικού δεν παρευρέθηκαν στην προπόνηση κάνοντας ουσιαστικά μια ''αποχή διαμαρτυρίας'' για τα όσα εξαπέλυσε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης για το τρόπο αγωνίσματος της ομάδας στο παιχνίδι της Νεοκαισάρειας. 

3 σχόλια:

  1. Περονοσπορος έπεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σειρά που πρέπει να πάρουν ταπράγματα είναι η εξής: Σύγκληση ΔΣ με απόφαση του προγραμμαίζονται εκλογές σε καθορισμένη ημερομηνία και κατόπιν παραίτηση. Το να λέει ο πρόεδρος ελάτε να είναι σίγουρος πως δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανείς, γιατί ως τώρα όποιος ενδιαφέρθηκε άκουγε για τρελά ποσά. Αν προκυρηχτούν εκλογές ας είναι σίγουρος πως τουλάχιστον δύο σχήματα θα ενδιαφερθούν. Το θέμα είναι να γίνει μια συνένωση των δυνάμεων για ισχυροποίηση του νέου ΔΣ. Μακάρι να επικρατήσει το ισχύς εν τη ενώσει.
    Σημ. Πάντως μην διανοηθεί να έρθει πρόταση στη ΓΣ για συνενώσεις και για θυγατρικές. Ο Πιερικός πρέπει να βαδίσει ανεξάρτητος και αδέσμευτος.
    Σίμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκλογες τωρα για το καλο του πιερικου


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!