Σαραηλίδης: Δεν θα γίνει συνέλευση, θα συνεχίσουμε και του χρόνου!

Στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και στην εκπομπή του Κυριάκου Καλπακίδη ''Στα Γήπεδα'' μίλησε απόψε ο πρόεδρος του Πιερικού Τάσος Σαραηλίδης, και μετά από πολύ καιρό ακούμε τις απόψεις, τα σχέδια και όσα αφορούν την ομάδα του Πιερικού από εδώ και έπειτα.
Φωτογραφία του Sta Gipeda Tis Pierias.

Ολόκληρη την συνέντευξη του Τάσου Σαραηλίδη στο Ρ/Σ 92.2:


Για το προηγούμενο καλοκαίρι και την συνέλευση που καθόρισε την διοίκηση:

«Έκανα πραγματικότητα ότι είπα. Δεσμεύτηκα εγώ στη ΓΣ γιατί η ομάδα πήγαινε στο τοπικό. Είπα ότι θα πάρω την ομάδα και η μόνη υπόσχεση που έδωσα ήταν να μείνει η ομάδα στη κατηγόρια.Και σήμερα ισχύει το ότι αν έρθει κάποιος οικονομικά φερέγγυος θα δώσω την ομάδα αλλά όχι σαν αυτά που ήρθαν μέχρι σήμερα. Ανέλαβα μια ομάδα που είχε μόνο χαρτιά. Ποδοσφαιριστές δεν είχε. Είχε τέσσερις παίκτες 15 χρονών από την κ17. Και σήμερα έχει ομάδα, έχει κορμό και είδατε και την πορεία που έκανε. Οι υγιής φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι.»

Για το 15μελες σχήμα. Ποσοι έμειναν και πόσοι είναι εκτός σχήματος σήμερα.

«Τρεις έχουν παραιτηθεί και αντικαστάθηκαν. Το ΔΣ υπάρχει. Όσοι ήρθαν είναι άξιοι γιατί οι άνθρωποι ήρθαν ξαφνικά και δέχτηκαν και δόξα το Θεό μια χαρά είναι η ομάδα.»


Για χρηματική βοήθεια (εισιτήρια διαρκείας-πινακίδες)

«Δεν τα κατάφερα, είχα πόλεμο. Με κυνήγησαν. Ξαφνικά βγήκαν μουσαφίρηδες να πάρουν τον Πιερικό. Που ήταν αυτοί στην Εκάβη; Αν ήταν αυτοί θα ήμουν και εγώ δίπλα να βοηθήσω. Εγώ αγάπησα αυτήν την ομάδα από μικρός. Δεν έπαιρναν, φοβόντουσαν να αγοράσουν... και αυτές που έχουμε τις πινακίδες ευχαριστώ όσους ρίσκαραν και μας εμπιστεύτηκαν και βάλανε την πινακίδα τους.»

Για την περίπτωση Λιναρδή: 

«Αυτοί και αυτές οι περιπτώσεις που βγαίνουν σιγά-σιγά και θα βγαίνουν αύριο μεθαύριο είναι ψεύτικες. Το είδαν όλοι ποιος ήταν ο Λιναρδής, δεν υπήρχε. Σαν να ήρθε μια γλάστρα και δεν είπε τίποτα, ήρθε κάποιος άλλος και μιλούσε για κάποιον άλλον. Ο κόσμος το έχει δει, το ξέρει.»


Για φιλαθλους της ομάδας

«Οι υγιής φίλαθλοι είναι ευχαριστημένοι. Συνάντησα πολλούς που δεν είναι υγιής. Παρακολουθώ τον Πιερικό από μωρό, υπάρχουν συμφέροντα στον Πιερικό, υπήρχαν άνθρωποι που εκμεταλεύονται το οτιδήποτε. Εγώ ούτε πολιτικός είμαι ούτε έχω κάποια δουλειά που με ευνοεί οικονομικά, απλώς έκανα τον ήρωα, και όταν μιλάω για αυτήν την ομάδα δακρύζω.»


Για την κατάσταση του συλλόγου σήμερα.

«Εγώ κοίταξα μόνο την ομάδα, όλα τα άλλα ήταν διαλυμένα δεν τα διέλυσα εγώ, είχε 18 παιδάκια στις ακαδημίες και έβαλα έναν άνθρωπο να το χειριστεί, δεν το χειρίστηκε και δεν μπορώ εγώ να είμαι εγώ και εκεί. Έγινε ένα μπέρδεμα έφυγαν και αυτά τα 18. Υπήρχε πρόβλημα από τις άλλες χρόνιες. Εγώ θυμάμαι τον Πιερικό να έχει 200 παιδιά, με τον Πασχάλη τον Τσιτιρόκη είχε 200 παιδιά, σήμερα δεν υπάρχει τίποτα, δεν φταίω εγώ που ανέλαβα πέρσι.»

Για τα βοηθητικά γήπεδα.

«Ο Δήμαρχος με στήριξε, ότι τον ζήτησα το έκανε, έβαλε τα αυτοκίνητα να ρίξουν άμμο, τα πλήρωσα εγώ από την τσέπη μου, αλλά αυτό το θέμα θέλει δουλειά. Από ότι φαίνεται θα μείνω στην ομάδα και του χρόνου και θα συζητήσω περαιτέρω με τον δήμαρχο για το θέμα των βοηθητικών»

Για τα οικονομικό θέματα του Πιερικου φέτος.

«Άφησαν χρέη οι προηγούμενοι διοικούντες. Όσοι μου ζητούσαν χρωστούμενα τους έστελνα σε αυτούς. Εγώ έχω πληρώσει πολλά χρωστούμενα από πέρσι, μόνο τα κομμένα τηλέφωνα τα πλήρωσα 400 ευρώ, πλήρωσα και τις κάρτες στην επο. Χρέη υπάρχουν στην εφορία αλλά υπάρχουν και παλαιότερα χρέη που είναι κατασχεμένοι λογαριασμοί. Ο Ερασιτέχνης Πιερικός χρωστάει περίπου 20.000 ευρώ. Από το 2007 έως σήμερα.»


Αν υπάρχουν οφειλές κάπου από τον σημερινό Πιερικό.

«Είναι ερασιτεχνικό, τι θα πει χρωστάω; Δεν είναι ΠΑΕ. Πληρώνω τα οδοιπορικά της ομάδας, και δεν χρωστάω ούτε σε ξενοδοχεία ούτε σε εστιατόρια ούτε σε εφορίες. Τα εισιτήρια που κόβουμε είναι 10. Για να πληρωθεί ο διαιτητής χρειάζεται άλλα 100.»


Για τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Ζιώγα.

«Ήμουν παλαιότερα μαζί του με τον κ.Παπαδόπουλο, τον είδα που έφυγε άδικα τότε και είχε να πάρει κάποια χρήματα, προς τιμήν του όμως έφυγε χωρίς να πάρει τα δεδουλευμένα του και δεν είπε ποτέ τίποτα και αυτό το σεβάστηκα. Το ίδιο συναίβει και με τον Σίμο τον Παπαδόπουλο. Όχι όπως μερικοί που έκαναν προσφυγές στον Πιερικό και δεν μπορούσε να παίξει, και ήταν μάλιστα και Κατερινιώτες.»



Για αυτά που ακούγονται για υπογραφές και συνελεύσεις.

''ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ'' 

«Υπήρχαν κάποιοι που μάζεψαν υπογραφές πριν καν ξεκινήσω, ήταν ένας που το έκανε όλο αυτό και το έστειλε, μπορούσαν να πάνε και φυλακή άμα γινόταν μήνυση.»

Για την περίπτωση του Γιάννη Ντούμου

''ΈΒΡΙΖΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ'' 

«Έγραψε απλά σε ένα σάιτ ότι θέλει να έρθει, έβαλε έναν δικηγόρο να μιλήσει και ο δικηγόρος ο δικός μου, μου είπε ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα, καμία συζήτηση. Υπήρξαν άλλα ενδιαφέροντα τότε, της στιγμής, για το θεαθήναι, δεν είχε καμία ουσία όλο αυτό. Δεν είμαστε ξένοι με τον Γιάννη, αυτός μόνος του με έβριζε στα παιχνίδια, εγώ δεν τον έκανα ποτέ τίποτα κακό, και έβριζε και την ομάδα μάλιστα, υπάρχουν όλα αυτά στα σάιτς.»



Για το ενδεχόμενο Γενικής Συνέλευσης μετά το τέλος της σεζόν.

''ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ''

«Γενική Συνέλευση δεν θα γίνει, θα γίνει οικονομικός απολογισμός που θα δημοσιευθεί απλά. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει συνέλευση, δεν υπάρχει κόσμος που το στηρίζει αυτό. Τους είδαμε όλους τους ενδιαφερόμενους τότε στην περσινή εκάβη, κανένας τους δεν βγήκε και αναγκάστηκα εγώ και πήρα τη πρωτοβουλία να συνεχίσω την ομάδα.
Να μην βιάζονται οι φίλαθλοι, με πιάνουν οι υγιής φίλαθλοι και μου λένε ότι έτσι πρέπει να ξεκινήσει ο Πιερικός, με νεαρούς Κατερινιώτες. Είδαμε τι έκαναν και παλαιότερα τα λεφτά. Αν δεν ξεκινήσεις με δικά σου παιδιά να έρθουν γονείς συγγενείς φίλοι στο γήπεδο πως θα έρθουν τα έσοδα; Έτσι έγινε μεγάλος ο Πιερικός. Εγώ μάτωσα με δικά μου λεφτά, όχι από του κόσμου. Θα δείτε τον ισολογισμό, θα δείτε την οικονομική διαφορά του πέρσι με το φέτος. Οι ομάδες δεν γίνονται μόνο με λεφτά.»


Για τον Γιάννη Συμεωνίδη:

''ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ''

«Πρώτα να τηρήσει αυτός τις υποσχέσεις του. Αν τον αγαπάς τον Πιερικό μπαίνεις στα δύσκολα. Είναι φίλος μου, αλλά ας σκεφτεί αυτός τι κάνει και τι λέει.Βγήκαν να κάνουν δηλώσεις και σχήματα μόνοι τους.  Έκανε κακό που είπε (αν είπε) ότι θα διώξει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή σε δηλώσεις του, και έχω πρόβλημα με τους παίκτες τώρα.»

Για την σχέση του, με τα υπόλοιπα σωματεία του νομού.

«Δεν υπάρχει κάτι, όλα είναι καλά, δεν έχουμε κάτι με κανέναν, και αν υπήρξαν κάποιες παρεξηγήσεις, άνθρωποι είμαστε και όλα έχουν παραγραφεί.»


Παρέμβαση του ταμία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, Γιώργου Κουθουρίδη:

''ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ''
«Ήθελα να πω ότι είναι προς τιμήν του κ.Σαραηλίδη που ανέλαβε το ρίσκο, θέλω να κάνω μια έκκληση στον κόσμο, αφού αγαπάνε αυτή την ομάδα να πλαισιώσουν και να βοηθήσουν. Εγώ όταν πάω εκκλησία δεν πηγαίνω για τον παππά, πηγαίνω για την εκκλησία. 
Ο Σαραηλίδης αυτά που έταξε τα έκανε και με το παραπάνω. Δεν είναι θέμα το αν υπάρχουν οφειλές, το θέμα είναι το τι κατάφερε ο Πιερικός. Ξέρετε τον πόλεμο που έχει ο Σαραηλίδης, και αυτά που ακούγονται ότι θέλουν την ομάδα είναι για εντυπώσεις, όποιος θέλει ας πλαισιώσει τον Σαραηλίδη και να βοηθήσει, όλους τους θέλουμε.»


 Παρέμβαση ακροατή Γιώργου Λαμογιάννη: 
''Η διοίκηση αυτή έχει ακόμη ένα χρονό θητεία, πήγε καλά στα σημερινά δύσκολα δεδομένα μέχρι σήμερα, γιατί να μην συνεχίσει και την μια ακόμη χρονιά που δικαιούται; Γιατί να υπάρχουν συζητήσεις για νέες διοικήσεις και συνελεύσεις;''.

10 σχόλια:

  1. Χα χα χα!!!! (μέσα έπεσα)
    Ποια ΓΣ???
    Ποια Εκάβη ???
    Τολμανε ????
    Τολμανε ????
    Τολμανε ????

    Αντί να παραιτηθούν, συνεχίζουν...
    Αλίμονο στον Πιερικό...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε σαραιλιδη στο διαδίκτυο υπάρχουν 5 παραιτήσεις από τα τακτικά και 2 αναπληρωματικά μέλη που είδες εσύ 15 σας που ο γιωτσας επειδή έχει ακαδημία δεν μπορεί να είναι κανε μόνος συνέλευση γιατί θα δούμε ποιος θα πάει φυλακή μετά την μήνυση
    Π Κουκαρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιοι θελουν τον πιερικό γονατισμενο και μεσα στην μιζερια για να φαινονται καποιοι άλλοι στην πιερια.

    Μυρωτής Άκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ποναει που μιλησε για χρεη του ερασιτεχνη ε? Σας ποναει που ειπε οτι να βγαινεις σαν ενδιαφερομενος κ να μηδενιζεις παικτες κ προπονητη κανει κακο στον Πιερικο. Και γενικα σας ποναει που γνωριζει τις δυναμεις του αλλα δε ξεπουλαει ουτε χρεωνει τον ερασιτεχνη και εχει τα κακαλα να πει οτι θα φυγω αν παρω αυτα που εβαλα απο την τσεπη μου αλλιως θα φυγω οπως το οριζει το καταστατικο. Ιωαννης Κρητικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ο "πρόεδρος"!
      Κουβέντα για τα φετινά πεπραγμένα του…
      Ευτυχώς τα κατέγραψε ο κ. Λαλας στο site του ΣΦΙΠ:
      http://www.pierikos.info/index.php/59-apopseis/1069-to-imerologio-mou-metavatikos-sfk-pierikos-2016-2017-upd


      Να ο λόγος που δεν πάει σε γενική συνέλευση!
      Το "ξεβράκωμα" φοβάται...

      Διαγραφή
  5. Μια συνέντευξη χωρίς αρχή και τέλος. Ασυναρτησίες και και αντιφάσεις.
    Κατηγορεί τους προηγούμενους πως τον άφησαν χρέη και μας λέει για ένα ποσό 400 ευρώ. Δεν μας λέει όμως για το διαρκές χαρτζιλίκι που παίρνει από τους προηγούμενους. Τώρα μάλιστα που τα χάλασε με τον Συμεωνιδη, διπλαρωσε για τα καλά τον Αθανασιάδη. Λέει πως δεν βρήκε δελτία. Δεν μας λέει όμως και αυτά που βρήκε δεν κράτησε κανένα γιατί δεν είχε να δώσει ούτε χαρτζιλίκι στα παιδιά που ήθελαν να παίξουν. Έφτασαν οι παίκτες εκτός Κατερίνης να κάνουν αποχή για να παίρνουν τουλάχιστον τα εισιτήρια για το σπίτι τους. Έδωσε το λόγο του πως θα κρατήσει την ομάδα στη Γ. Δεν μας λέει όμως πως στη θέση που είμαστε στο ερχόμενο πρωτάθλημα θα πέσουμε γιατί δεν θα πέφτουν δύο αλλά έξι ομάδες. Για να δούμε αν του χρόνου μπορέσει να δώσει διάρκειας. Αν δώσει 20-30 θα είναι μεγάλο επίτευγμα. Δημιούργησε λέει νεανική ομάδα. Για να δούμε όμως πόσα από τα παιδιά θα μείνουν εφόσον δεν παίρνουν ούτε χαρτζιλίκι.
    Και το πιο κουφό. Λέει δεν θα κάνει ΓΣ. αλλά θα δημοσιεύσει τον οικονομικό απολογισμό. Είναι παράνομος το καταστατικό μιλάει για οικονομικό και διοικητικό απόλογισμο στη ΓΣ που υποχρεούται να συγκαλέσει.Εκει δεν θα δει υπογραφές αλλά υπαρκτά πρόσωπα προς τα οποία θα πρέπει να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της διοίκησης του.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Φ. (ΠΡΕΒ.) 1-0
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ
    ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ( ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ
    Γ ΕΘΝΙΚΗ).
    ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γ. ΦΙΡΙΝΙΔΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ
    ΝΙΚΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ VOLLEY(ΓΥΝ.) ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡ. ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
    ΣΤΗΝ τουρκικη ΟΜΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ Α Δ.Α.Κ. ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ
    ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΦΥΛΑ ΟΝΤΑ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ
    ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    8/2/81
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ , ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!
    Δημ. Τριανταφυλλου
    ( ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ PIERIKOSNEWS ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ή παίρνεις χαρτζιλίκι για να γλείφεις την "διοίκηση" των ανθυποτιποτενιων πουθενάδων του γνωστού καφενέ, ή είσαι τελείως πυροβολημενος...

      Να έχεις χάρη που απολαμβάνεις την προστασία των διαχειριστών του pnews, που δεν με αφήνουν να σου απαντήσω ανάλογα, κόβοντας τα σχόλιά μου...

      Περίμενε και καμία αβάντα από τον υπασπιστή σου "Μανώλη", την ετερη γραφίδα και βλέπουμε….
      Μη βιαστείς να μου απαντήσεις...

      Διαγραφή
    2. Πατρη μη ταΐζεις τα τρολ.
      Όσο γράφεις τόσο γράφουν.

      Μυρωτής Άκης

      Διαγραφή
  7. Αυτοί που στηρίζουν την παρούσα διοίκηση (ποια διοίκηση λέμε τώρα, που σε εκτός έδρας παιχνίδια η ομάδα παει παντελώς μόνη) είναι οι εξης, δηλ. ο μοναδικός ένας, που με διάφορα ονόματα μπαίνει και κάνει το χαβαλε του, γιατί αν τα πιστεύει πράγματι, τότε μιλάμε ότι υπάρχει πρόβλημα, που δεν λύνεται εύκολα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!