Οιωνοί… λύτρωσης για Πιερικό, συνθήκες εμπλοκής Συμεωνίδη

Ανοίγει ο δρόμος για την εμπλοκή νέων επενδυτών στον Πιερικό, με επικεφαλής τον Γιάννη Συμεωνίδη, χρηματοδότη του Διαγόρα Σεβαστής, πρώην παράγοντα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και «κουμανταδόρο» στην ΕΠΣ Πιερίας, δίπλα στον πρόεδρο, Στέργιο Τόκα. 
Ο Συμεωνίδης εκδήλωσε από μήνες την πρόθεση ανάμειξης στους «μελανόλευκους», πιθανότατα σε σχήμα με άλλους τοπικούς επιχειρηματίες (πιθανότατα τελικά χωρίς τον Τάσο Σαραηλίδη, παρά τις αρχικά περί αντιθέτου ενδείξεις) και η τροπολογία που είναι στα… σκαριά, μετά την υπόσχεση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην… Παναχαϊκή, για ρύθμιση των προβλημάτων και επάνοδο με νέο ΑΦΜ σε επαγγελματικές κατηγορίες, που «πιάνει» και τον Πιερικό.
Αν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης «περάσει» σε ισχύ στη Βουλή την τροπολογία, οι ομάδες που επιστρέφουν από την επαγγελματική Φούτμπολ Λιγκ στην ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική, μπορούν με νέο ΑΦΜ να δημιουργήσουν νέα ΠΑΕ, χωρίς να «κουβαλούν» χρέη προηγούμενων διοικήσεων.
Σε τέτοια περίπτωση, ο Πιερικός έχει τα εχέγγυα και το υπόβαθρο για πρωταθλητισμό χωρίς… βαρίδια και εμπόδια, σε μια ισχυρή «συμμαχία» και με άλλα οικονομικά δεδομένα. 
Για τον μεθαυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο Μιχάλης Ζιώγας δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Βαγγέλη Λαζόπουλο, αμφίβολος λόγω ίωσης είναι ο αρχηγός Σίμος Παπαδόπουλος, ενώ στη Γαλλία με άδεια βρίσκεται ο 16χρονος στόπερ των «μελανόλευκων», Γιώργος Γαλανόπουλος.

Arenafm.gr

4 σχόλια:

  1. Καλοδεχούμενος κάθε επενδυτής ο οποίος έχει σκοπό να ξανακάνει μεγάλο τον Πιερικό. Μια ερωτηση όμως. Έχει το δικαίωμα ο Συμεωνιδης να εμπλακεί διοικητικά στον Πιερικό;. Το ίδιο κώλυμα δεν είχε και στην Σεβαστή και για τις εκλογές της ΕΠΣΠ;
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και "επενδυτής" ο Συμεωνίδης....
      Μπορεί να έχει καλές προθέσεις (ή όχι, θα δείξει), αλλά δεν μπορεί να "ξανακάνει μεγάλο" τον Πιερικό! Το πολύ πολύ να φτάσει Β εθνική, αλλά από αυτό τον βούρκο της Γ που βρίσκεται τώρα ο Πιερικός, καλύτερα ο Συμεωνίδης στα ηνία της ομάδας!!! (το μη χειρον βελτιστον)


      ΥΓ
      Το νομικό κώλυμα του Συμεωνίδη στις εκλογές ήταν ότι διατηρεί κατάστημα αθλητικών ειδών.

      Διαγραφή
  2. Το Συμεωνιδη τον ξερετε προσωπικα;
    Οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια πατρης.
    Κωνσταντινιδης Γαβριηλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωπ! Να και ο συνήγορος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!