Σεχολάρι: «Θα μείνω, με κατάλληλες συνθήκες»!

Συνδέθηκε με τον Πιερικό, καθότι μεγαλωμένος στην Κατερίνη και αποτέλεσε τον πρώτο του επαγγελματικό «σταθμό».
Για τον 25χρονο επιθετικό, Αλέξανδρο Σεχολάρι ο λόγος, που μετά την… περιήγηση σε Φωστήρα, Παναιγιάλειο, Χαλκίδα, Πύδνα Κίτρους και Ερμή Ζωνιανών, γύρισε το χειμώνα στους «μελανόλευκους» και μίλησε στην «ΑRENA PRESS», ως από τους πιο έμπειρους παίκτες του ρόστερ πλέον:
«Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό των τελευταίων αγώνων. Να μην νομίζουμε ότι εξασφαλιστήκαμε οριστικά, επειδή είμαστε στο «συν 10» από τον υποβιβασμό. Στόχος εξαρχής ήταν η γρήγορη σωτηρία και μετά ένα καλό πλασάρισμα. Θα παλέψουμε όπως πάντα, χωρίς άγχος.  Στον Πιερικό δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και είμαστε… οικογένεια στα αποδυτήρια. Έχουμε παρόν και κυρίως μέλλον. Ο Πιερικός είναι μεγάλη ομάδα, η διοίκηση ξέρει τι πρέπει να γίνει στο εξής, ελπίζω να μείνω και του χρόνου με κατάλληλες συνθήκες και υψηλότερες βλέψεις. Ο κόσμος του Πιερικού έχει περάσει πολλά, συνήθισε την ομάδα σε παραπάνω κατηγορίες. Θέλουμε στήριξη στην προσπάθεια, για ένα καλύτερο αύριο και φυσικά έναν μεγαλύτερο Πιερικό στο άμεσο μέλλον».
Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!