Ήττα με πολλές αλλαγές στο σχήμα του ο Πιερικός!

Ηττήθηκε απόψε η ομάδα του Πιερικού με σκορ 1-0 στα πλαίσια του εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα για την 16η αγωνιστική απέναντι στην ΑΕ Ιστιαίας. 
Αρκετά ρίσκα από τον Μιχάλη Ζιώγα (που πιθανώς ήθελε να ξεκουράσει κάποιους βασικούς με πολύ χρόνο συμμετοχής;;) με σχήμα που δεν έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί με ΄πέντε βασικές αλλαγές΄!
Ο νεαρός Τσιώμης για πρώτη φορά ως αρχηγός του Πιερικού
Όπως και να χει οι νεαροί ποδοσφαιριστές που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν και έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, αλλά το γκολ από τα αποδυτήρια (μόλις το 5' λεπτό) της Ιστιαίας έφτανε ώστε να πραγματοποιήσει μια νίκη ''παραμονής'' για την ομάδα της Εύβοιας. Πάντως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και τίποτα δεν έχει καθοριστεί στον βαθμολογικό πίνακα τόσο για άνοδο όσο και για τη κάθοδο. 


Ο Πιερικός παραμένει στην 10η θέση και τους 21 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στον Βόλο τον τοπικό Ολυμπιακό σε ένα δυνατό παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των ομάδων: Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας (Γιάννης Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Θόρια (69′ Ηλιόπουλος), Γεωργιάδης (61′ Χαραλαμπίδης), Τσαούσης, Νικολέτος (82′ Φυσαράκης), Αλεξίου. Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Κολομπάκης, Ρέντι, Καρτσαμπάς, Γαλανόπουλος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (52′ Τριανταφύλλου), Λούγκος, Κοκονόζι, Μάρκου, Λαζόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!