Umberto Pisani: Παρελθόν από τον Πιερικό λόγω οικονομικών προβλημάτων

Σε αναζήτηση του επόμενου «σταθμού» της καριέρας του βρίσκεται ο Ουμπέρτο Πιζάνι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν από τον Πιερικό. Αιτία γι’ αυτή την εξέλιξη είναι, όπως αποκάλυψε στο katerinisport.gr, το οικονομικό κομμάτι.
Διαβάστε τι δήλωσε στην Άννα Νούση:
«Επέστρεψα στην Ιταλία γιατί είχαν προκύψει κάποια προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο και δεν μπορούσαμε πλέον να μείνουμε στο ξενοδοχείο. Ωστόσο τώρα με τον μάνατζέρ μου αξιολογούμε διάφορες περιπτώσεις εκτός Ελλάδας, αφού δεν μπορώ να μετακινηθώ εντός Ελλάδας».
«Sono rientrato in Italia perché lì si erano creati dei problemi a livello economicο e non potevamo più restare in hotel. Ora col mio agente comunque stiamo valutando varie situazioni al di fuori della Grecia poiché non posso trasferirmi all interno della Grecia.».
Επίσης ο Ουμπέρτο Πιζάνι θέλησε να ευχαριστήσει τον προπονητή κύριο Μιχάλη Ζιώγα, τον άμεσο συνεργάτη του στο τεχνικό τιμ, Μιχάλη Μπίζιο και να ευχηθεί στους πρώην συμπαίκτες του καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!