Στον Πιερικό ο Άγγελος Παρράς

Αντιμέτωπος των αρτινών ομάδων στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής θα τεθεί ο Άγγελος Παρράς, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό.
Στον Πιερικό θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου ο Άγγελος Παρράς, όπου και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις αρτινές ομάδες της Κατηγορίας.Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός, που σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλλονίκης, μεταγράφηκε στην ιστορική ομάδα της Κατερίνης, από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, όπου πέρσι κατέγραψε 12 συμμετοχές στη Γ' Εθνική, και συνέχισε φέτος μέχρι το Δεκέμβρη στο τοπικό Πρωτάθλημα.Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε από τις Ελπίδες Άρτας και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε ΑΟ Άρτας, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΑΟΚ Τζουμέρκων και Δόξα Άρτας, πριν μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα. Έχει δοκιμαστεί στις ομάδες Κ20 της Κέρκυρας και του Παναιτωλικού, στην οποία αγωνίζεται και ο αδερφός του, Αλέξανδρος.Πηγή: www.artagoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!