Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω....

 
     
     Εαν νομίζετε ότι πάνω από την ελευθερία μου , το παιδί μου κ την γυναίκα μου , την οικογένειά μου και τη δουλεία που μου αποφέρει τα προς το ζην βάζω την υστεροφημία μου και το άν θα κερδίσω ή χάσω 20-30 κλικ παραπάνω είστε γελασμένοι.Και για να τελειώνει το παραμύθι εαν νομίζετε ότι βάζοντας πλαστά ονόματα και δημιουργώντας ψεύτικους λογαριασμούς δεν κατάλαβα ποιος ή ποιοι κρύβεστε πίσω απο αυτά πλανάσθε πλάνην οικτράν.
     Και για να μάθετε κάποιοι πως λειτουργεί το σύστημα της ηλεκτρονικής πληροφόρησης και το πώς αντιμετωπίζονται οι διαχειριστές σελίδων σε περιπτώσεις εξωδίκων , μηνύσεων , συκοφαντικής ή απλής δυσφήμισης σας παραθέτω το παρακάτω...


   Εγώ λοιπόν φορώντας παντελόνια βγάζοντας μπροστά τον εαυτό μου το ονοματεπώνυμό μου αναρτώ και λέω τα πιστεύω μου τόσο σε site όσο και σε ραδιόφωνο , συζητήσεις , κερκίδες , πεζόδρομο , κυλικεία γηπέδων , δημοσιογραφικά θεωρεία και παντού.Εσείς από την άλλη εκατέρωθεν στρατοπέδων σε καφενεία , πηγαδάκια , κλειστές ομάδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά , με ψεύτικα στοιχεία πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας όπως θεωρείτε καθισμένοι σε ένα πληκτρολόγιο, στο site αυτό κρίνοντας κιόλας τις αποφάσεις για το αν θα πρέπει να ανέβει ένα σχόλιο η όχι.Κάντε πρώτα αυτοκριτική και μετά κρίνετε και εμένα.
     Για να κλείσω λοιπόν και να μην κουράζω. Δεν γουστάρω και δεν γούσταρα καμιά διοίκηση γιατί καμία από αυτές που θυμάμαι δεν έβαλε ποτέ τον ΠΙΕΡΙΚΟ  πάνω από πρόσωπα και συμφέροντα ή και αν κάποια το έκανε λάκισε όταν πέσαν πάνω τα κοράκια και δεν βγήκε να τα κατονομάσει και με την βοήθεια του κόσμου να τους εξαφανίσει μια για πάντα από το ποδοσφαιρικό στερέωμα της Πιερίας.Δεν γουστάρω και δεν είμαι ενεργό μέλος σε κανένα οπαδικό σύνδεσμο-σύλλογο γιατί και αυτοί με την σειρά τους δεν έχουν ανιδιοτελή  αγάπη για την ομάδα για τον Πιερικό.Οι προσωπολατρείες διοικήσεων , η αποχή από τα δρώμενα για να μην τα βάλουμε με κανέναν και η απάθεια περισσεύουν.Η ιστορία γράφετε μέρα με την μέρα και μετά από 10 χρόνια ακόμα θα μιλάτε για την ένδοξη ιστορία του 1963-1972 , 1976-1978 ,1985 , 1992/93.Για τους παλαίμαχους τους τιμώ τους σέβομαι αλλά ως εκεί γιατί και αυτοί έχουν τεράστιες ευθύνες.
     Τέλος ευχαριστώ όλους εσάς που κατα καιρούς με βρίσατε με στοχοποιήσατε με παινέψατε διαφωνήσατε ή συμφωνήσατε με όσα έγραψα.Φυσικά ιδιαίτερες ευχαριστίες πρέπει να δώσω στους Γιώργο Σιδηρόπουλο και Γιάννη Ελενίδη , τα δυο παιδιά που άρχισαν αφιλοκερδώς να στήνουν ένα site για να ενημερώνετε ο κόσμος το PNews , που με ενέταξαν στην ομάδα αυτή αλλά ο σεβασμός και η αγάπη που τρέφω στην οικογένειά μου δεν μου αφήνει το περιθώριο να παίζω...Καλή συνέχεια.

8 σχόλια:

  1. Κώστα καταθέτεις τα όπλα εξαιτίας ενός πομφολυγα που γράφει με 10 ονόματα και ξέρουμε όλοι ποιος είναι... και τι εξυπηρετεί...
    Γνώμη μου είναι να μην το κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όπλα δεν κατατέθηκαν...Απλά αναπαύονται εν όψη του μεγάλου πολέμου που ετοιμάζετε το καλοκαίρι και εκεί δεσμεύομαι από μεριάς μου ότι θα γραφούν και θα ακουστούν πολλές αλήθειες που δεν μπορούν να παρουσιαστούν μεσούσης της σεζόν γιατί θα προκαλέσουν μεγάλο σάλο και κίνδυνο για τον σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να κάνεις πράξη την δέσμευση σου για το ερχόμενο καλοκαίρι και να μην "κωλωσεις" σε καμία απειλή για μήνυση ή μπραβους...

      Εγώ δεν θα ασχοληθώ πολύ με τον Πιερικό μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Απλά θα παρακολουθώ τις κατραπακιες του Πιερικού από τα χωριά του ομίλου με την ελπίδα ότι θα γλιτώσει τον υποβιβασμό...


      Διαγραφή
  3. Φίλε Μανώλη και γενικά φίλοι του Πιερικού.Εννοείτε πως διακαής πόθος κάθε πραγματικά αγνού φιλάθλου του Πιερικού είναι να γίνει εκκαθάριση μιας και μόνο έτσι ο Σ.Φ.Κ. Πιερικός θα παραμείνει ως έχει και χωρίς πρόβλημα με υγιείς διοικήσεις θα μπορέσει να ανέβει ψηλά.Η ερώτηση τώρα που τίθεται είναι η εξής.Ποιά διοίκηση θα τολμήσει να τρέξει το ήδη υπάρχον καθεστώς εκκαθάρισης στο οποίο βρίσκετε ο σύλλογος.Οι πρώην μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ δεν..η πρώην διοίκηση δεν..η παρούσα που και αυτή δεν απέφυγε να πέσει στο πηγάδι των υποσχέσεων δεν..Συμπέρασμα για πιο λόγο εγώ να υποστηρίζω τέτοιες διοικήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Σ.Φ.Κ Πιερικό μας να υποστηρίζεις. Φυσικά και καμία διοίκηση. Μην σας πιάνει προσωπολατρία. Ότι και να σας τάξουν, μην μπείτε στην διαδικασία να πιστέψετε κανέναν. Την φίμωση σας επιζητούν και τίποτα άλλο. Ο Πιερικός είναι βυθισμένος με βαρίδια στη θάλασσα και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι επειδή κάποιοι τον καταστρέψανε και τώρα ζητάνε την εξόντωση του. Καλύτερα ανεξάρτητη πιερική δημοσιογραφία παρά κατευθυνόμενη. Οι μπακάληδες των Αθηνών δεν είναι και ούτε θα είναι ποτέ ικανοί για τον ΠΙΕΡΙΚΟ.

      Η Πιερική δημοσιογραφία είναι φτωχότερη από την ώρα που αποφάσισες να φύγεις Κωνσταντίνε.

      Μανώλης Γρηγορίου, κάτοικος Θες/νίκης
      Πιερικός από παιδί μικρό

      Διαγραφή
    2. Α μάλιστα! Ο "μπακάλης των Αθηνών" δεν είναι ικανός και είναι ικανός ο νταλικέρης ε ???

      Ο μπακάλης των Αθηνών έχει και 5 φράγκα, ο Νταλικέρης τι έχει ???

      Ο Πιερικός χρειάζονταν μετεγγραφές που δεν έγιναν χάρη στον "προεδρο"...
      (δεν θα επεκταθώ - γνωστή ιστορία)

      Όσο για την "πιερικη δημοσιογραφια", μην ανησυχείς, έχουμε τον γνωστό πολυπράγμωνα "αθλητικογραφο" του νομού για ενημέρωση...
      (κάθε φορά που ξυρίζει το κεφάλι του, τον βλέπεις στον καθρέφτη)

      Διαγραφή
    3. ΥΓ
      Ο Πιερικός είναι βυθισμένος με βαρίδια στη θάλασσα που έχουν ονοματεπώνυμο, συχνάζουν σε γνωστό καφενέ και είναι επίσης οι υπαιτιοι και υπεύθυνοι που δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι ο Πιερικός επειδή, όχι "κάποιοι" αλλά οι ίδιοι, τον καταστρέψανε και τώρα ζητάνε την εξόντωση του.

      Διαγραφή
  4. Ο λόγος που αποσύρομαι είναι γιατί πρώτον όλες μα όλες οι διοικήσεις με τον τρόπο τους η κάθε μια και για δικούς της λόγους απαιτεί και προσπαθεί να εξαγοράσει συνειδήσεις πιστεύω και απόψεις.Έχω και έχουμε δεχτεί απειλές για εξώδικα,μηνύσεις,κλείσιμο του site γιατί χρησιμοποιεί το όνομα Πιερικός,τραμπουκισμούς,αποκλεισμούς,παίχτες έχουν απειληθεί να μην κάνουν δηλώσεις ούτε καν να μας χαιρετάνε και δε μιλάω για μια συγκεκριμένη διοίκηση.Εαν αυτόν τον Πιερικό θέλουν να τον χαίρονται όλοι τους.Σαν ραδιοφωνικός παραγωγός και αθλητικογράφος με άδεια θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα μας αλλά δεν μπορώ να παραπληροφορώ ή να μην μπορώ να πληροφορήσω σωστά τον ακροατή/αναγνώστη μου. Το θεωρώ ανέντιμο και αντιδεολογικό ως προς αυτά που πιστεύω.Και να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι το κύριο επάγγελμα μου αυτό και ουδέποτε ζήτησα ή πήρα 1 σεντς για να ασχοληθώ.Αυτό που αγαπώ θέλω να το κάνω αγνά ζώντας σε ένα συννεφάκι και εφόσον δεν μπορώ σας ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!