ΣΧΟΛΙΟ: Fairplay και ας κερδίσει ο καλύτερος

Εαν ο νυν πρόεδρος του Πιερικου κ.Σαραηλίδης είχε υποκύψει στις πιέσεις τους κόσμου του Πιερικού και είχε παραδώσει την ομάδα στον '' Επιχειρηματία '' από την Αθήνα ...Τι θα λέγατε τώρα που την ομάδα μας διεκδικούν δυο τοπικοί επενδυτές γνώριμοι του Πιερικού ποδοσφαίρου ;
Αλλά επειδή πιστεύω ότι και πάλι τα μυαλά όλων σας έχουν πάρει αέρα, θα καταντήσουμε να ξανά μαλώσουμε όλοι μεταξύ μας, χωρίς να βλέπουμε την ουσία και χωρίς να καταλήξουμε σε μια θετική έκβαση των πραγμάτων όσο το δυνατών γρηγορότερα. 

Αν συγκρίνουμε τις πορείες των δυο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής σε σχέση με το μπάτζετ και τους στόχους των δυο ομάδων μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι ο κύριος Συμεωνίδης προηγείται αρκετά (συμφωνα με τα τωρινα αγωνιστικα δεδομενα).
Από την άλλη πλευρά του ρινγκ ο πολλά υποσχόμενος κύριος Γιάννης Ντούμος που κατά καιρούς έχει δώσει στον κόσμο του Πιερικού μεγάλες χαρές με τα αποτελέσματα της ομάδας και τους σπουδαίους παίκτες που είχε καταφέρει να στελεχώσει στην ομάδα, (δυστυχώς όμως χωρίς να είχε καταφέρει να επιδιώξει τον στόχο της ανόδου στην πρώτη Εθνική κατηγορία). Πλέον επιστρέφει με νέα πρόταση, πιο ''διοικητικά έμπειρος'' και φιλόδοξος με στόχο του όπως δήλωσε, την επιστροφή του Πιερικού, στις μεγάλες κατηγορίες.

Γιάννης Ελενίδης

6 σχόλια:

  1. Τρικυμία έν κρανίω. Σκέφτηκε πολυ ο συγκεκριμένος για να τα γράψει όλα αυτά; Τι θελει να μας πει ο κύριος; οτι ο Σαραηλιδης μπαστακωθηκε στην καρέκλα επειδή ήξερε οτι θα ενδιαφερθεί Ντουμος Συμεωνιδης; θα μας χαζεψετε εντελώς μερικοί. Σαββιδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Ελενιδη τι δεν καταλαβαίνεις και τα σαβουριαζεις όλα μαζί.
    Ο Σαραηλιδης είναι μακράν ο χειρότερος διοικητικός παράγοντας του Πιερικου. Κατόρθωσε να κάνει ανθρώπους να φύγουν από το γήπεδο αηδιασμένους με συμπεριφορές τραμπουκικες και απαξιωτικά (ιστορία με τα προβατα).
    Τώρα στο θέμα Συμεωνιδης. Υπάρχει κανείς νοημονας που δεν συνειδητοποιεί πως το όψιμο ενδιαφέρον του για την ομαδα, υπηρξε μετά την δήλωση περί Πιερικου του Ντουμου. Για ποιον λόγο τώρα. Ή απάντηση είναι γιατί είναι μεσα στον σχεδιασμό του για την προεδρία της ΕΠΣΠ. Άρα άλλος είναι ο λόγος που θέλει την ομάδα τωρα και όχι ή αγάπη του να βοηθήσει την ομάδα.
    Εδώ μέσα εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις. Ας κάνει ο Σαραηλιδης τη ΓΣ. όσο πιο γρήγορα γίνεται και τη λύση θα τη δώσει δημοκρατικά ή συνέλευση των μελών. Ιδού ή Ροδος.
    Σιμος Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω κ.Ελενιδη το κείμενο σου είναι άστοχο, προσπάθησες να τετραγώνισε ις τον κύκλο και σου ξέφυγε το πιο βασικό και ποιο είναι αυτό? έχουμε δυο δηλώσεις των υποψηφίων που ο ένας (Ντούμος) μιλάει για άμεση ανάληψη της ομάδας ενώ ο αλλος(Συμεωνιδης) μιλάει για ανάληψη από τη νέα ποδοσφαιρική χρόνια , επομένως γίνεται κατανοητό ότι στη προκειμένη περίπτωση η ΓΣ θα κριθεί να αποφασίσει τον Δεκέμβριο ανάμεσα στον Ντούμο και σαραηιλη , η υποψηφιότητα Συμεωνιδης θα κριθεί τον Ιούλιο........παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελενίδη, αν και υποθετικό το ερώτημα σου για τον Λιναρδή, θα σου απαντήσω!
    Τι θα είχε συμβεί αν ο Σαραηλίδης είχε δώσει την ομάδα:
    Θα είχε κάνει μεταγραφές έμπειρων παικτών απο την Β' Εθνική, ο Πιερικος τώρα θα ήταν στην κορυφή του ομίλου, τα οικονομικά της ομάδας θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση και, η ομάδα θα εξασφάλιζε την άνοδο χωρίς προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, με το θέμα της εκκαθάρισης λυμένο!

    Μετά λες: «τα μυαλά όλων σας έχουν πάρει αέρα»
    Σοβαρα? έτσι το ερμηνεύεις εσύ αυτό? Όποιος θέλει το καλό της ομάδας σημαινει οτι έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα?

    Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, κάνεις και άστοχες συγκρίσεις...
    Γράφεις: «δυστυχώς όμως χωρίς να είχε καταφέρει να επιδιώξει τον στόχο της ανόδου στην πρώτη Εθνική κατηγορία»
    Το οτι δεν κατάφερε o Ντούμος να ανεβάσει την ομάδα στην Α' Εθνική επι ημερών του στον Πιερικο, σε κανει να συμπεραίνεις οτι δεν μπορεί να την γλυτώσει απο τον υποβιβασμό στο Α' Τοπικό?

    Αποδίδω τα γραφόμενα σου στο νεαρό της ηλικίας σου και για αυτό δεν σε παρεξηγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες κανέναν Λινάρδη; Γιατί εγώ όχι.

      Δημήτρης Ιωαννίδης.

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς ούτε κι εγώ...
      Σε ποιόν θα... "χρεωσουμε" αυτό το κατόρθωμα ?

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!