Λευκή ισoπαλία στην Φιλιππιάδα ο Πιερικός!

Με έναν πολύτιμο βαθμό στις «αποσκευές» του έφυγε από τη Φιλιππιάδα ο Πιερικός, ο οποίος, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής έμεινε στο 0-0 απέναντι στον τοπικό Εθνικό. Η ομάδα της Κατερίνης ήταν αυτή που είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα αλλά ο Λαζόπουλος σημάδεψε το δοκάρι των γηπεδούχων στο 79', σε μια αναμέτρηση με λιγοστές καλές στιγμές. 

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν μια φλύαρη υπεροχή απέναντι σε έναν Πιερικό που είχε κλείσει καλά τους χώρους και επέλεξε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, χωρίς όμως κάποια από τις δυο ομάδες να φτάσει στο γκολ που θα της χάριζε τη νίκη.


Με το σημερινό βαθμό ο Πιερικός παρέμεινε στη 10η θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο σημερινός του αντίπαλος βρίσκεται 9ος, με έναν βαθμό περισσότερο.
Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος):Τρανουλίδης, Ντανάι, Κουμπής, Μανιώτης, Βραχνός, Τσουλιάης, Παπακίτσιος, Άτσκα, Καραχαλίδης  Μπότσαρης λ.τ. Μαλάτος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Λούγκος, Νταντίνης, Παρδάλης, Λαζόπουλος (Τριανταφύλλου), Συμεωνίδης (Παναγιωτίδης), Τριανταφυλλίδης (Κοκονόζι).


katerinisport.gr



17 σχόλια:

  1. Χωρίς πέναλτι, δεν σκοράρουμε!
    Πήραμε 1 υπερπολύτιμο βαθμό! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο πολύ ενδιαφέρεται ή Διοίκηση για την ομαδα, που έστειλε στην Φιλιππιάδα έναν και μάλιστα εξωδξοικητικο στελεχος. Τι τους νοιάζει αφού η ομάδα προχωράει με αυτόματο πιλότο και το παραδακι από ότι φαίνεται θα είναι αρκετό από δω και πέρα.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ενδιαφέρον του προέδρου περιορίζεται στις εκλογές τις ΕΠΣ και πως θα μοιραστούν τα λεφτά , κρίση είναι αυτή πως να το κάνουμε, όσο για την ομάδα δεν βαριέσαι πως θα οικονομήσουμε μόνο τίποτα άλλο........παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς από τη μοιρασιά του πακέτου με αντάλλαγμα τη ψήφο και τη στήριξη του ψηφοδελτίου σ........Η ,και από ότι μαθαίνω είναι και μπροστάρης. Παπαδημητριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ 15ΜΕΛΕΣ ΣΧΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ
    ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός έδρας δεν έχει εισιτήρια... να κόψουν! Γιατί να πάνε?
      Εδώ δεν βλέπουν τον αγώνα ούτε στο Α ΔΑΚ! Πάνε μεχρι την όποια προσέλευση του κόσμου και φεύγουν με το μπλοκ εισιτηρίων γεμάτο και τα μούτρα κάτω ως το πάτωμα. Αυτή είναι η αγάπη τους για τον Πιερικό!!

      Διαγραφή
  6. Κυριε Πατρη, τι ηλικια εχεις? Ποια χρονια γεννηθηκες?
    Ενημερωτικα, η Σαπεκοενσε ειναι η νεα κυπελλουχος ΣΟΥΝΤΑΜΕΡΙΚΑΝΑ
    (α.α.), αν δεν κανω λαθος, με αποφαση της Ομοσπονδιας,
    λογω της τραγωδιας.
    Καλο Παραδεισο.
    ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗ!
    Δημ. Τριανταφυλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα εσύ στην ΓΣ στην Εκάβη μια φορά... και θα σου λύσω κάθε απορία!
      Τι Λύκειο τελείωσα, με τι βαθμό, πότε γεννήθηκα, τι ηλικία έχω, τι δουλειά κάνω κλπ.
      Όλα σου τα ερωτήματα θα απαντηθούν εκεί!
      Θα έρθεις? Θα σε περιμένω!

      Διαγραφή
  7. Ο Πιερικός μάλλον πρέπει να πέσει τοπικό για να ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πέσει τοπικό θα χαρούν πολλοί, ειδικά στην Β. Πιερία!

      Διαγραφή
  8. Γιατί να αφήσει την ομάδα ο Σαραιλιδης, τώρα μάλιστα που θα βοηθήσει και τον φίλο του να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΣΠ και μάλιστα με το αζημιωτο. Τώρα τι δικαιολογία μπορεί να βρει; Οτιδηποτε, ας πούμε πως η οικονομική επιφάνεια του Ντουμου είναι μικρή για τα δεδομένα του Πιερικου. Άρα για να ξεκουμπιστουν χρειάζεται άλλη τακτική.
    Ανδρεαδης Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρέμβαση Πρωτοδίκη?

      Διαγραφή
    2. ΠΟΤΕ????????? ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ!!ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

      ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

      Διαγραφή
  9. γευματα ....λυκοφιλιες ....ξαφνικες αγαπες ...ΟΛΕΣ με το ΑΖΗΜΙΩΤΟ για τον ..............!!!!!!! προεδρο του πιερικου, αλλα ο σοφοσς λαος μας λεει , γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος...

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε Πατρη , ο κος Σαραηλιδης ΔΕΝ κανει τιποτε δωρεαν για τον πιερικο,ολα ειναι με ανταλαγμα και μαλιστα τωρα που εχει και εκλογες.... κατα τα αλλα αγαπανε τον πιερικο ...να φυγουν να πανε αλλου!!!

    ΝΤΟΥΦΑΣ Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!