Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΣΟΥΤ ΤΟΥ ΣΟΙΛΕΜΕΖΟΓΛΟΥ (VIDEO)

Η στιγμή της διαδικασίας των πέναλντι οπού ο τερματοφύλακας του Πιερικού Ραφαήλ Σοιλεμέζογλου είχε την ευκαιρία να τελειώσει μόνος του ολόκληρο το παιχνίδι μετά την απόκρουση του..Ωστόσο η τύχη δεν του έκανε την χάρη ώστε αμέσως μετά να σκοράρει και να δώσει την νίκη πρόκριση στον Πιερικό. Ο Παπατολίκας έπεσε και έπιασε την μπάλα, και λίγο αργότερα έκανε το ίδιο και στο σουτ του Νέβιλ Ριβελίνο και έδωσε την νίκη πρόκριση στην Πύδνα, αφήνοντας για μια ακόμη χρονιά τον άτυχο Πιερικό έξω απο θεσμό κυπέλλου..



4 σχόλια:

  1. Γιατί κόουτς να κτυπήσει ο τερματοφύλακας πέναλτυ
    Ιωαννίδης Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Συνηθίζεται»... να χτυπάει το τελευταίο πεναλτυ ο τερματοφύλακας...

      Διαγραφή
  2. 3 φορες ειχε η ομαδα τηω ευκαιρια να παρει την προκριση στα πεναλτι και δεν τα καταφερε. Δεν μιλαμε πλεον για ατυχια, αλλα για ανικανοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρονικό της ντροπής και της εξαθλίωσης του Πιερικού, της διοικητικής ανυπαρξίας που τον άφησε έρμαιο στις οικονομικές/αγωνιστικές αντιξοότητες και προπάντων στις ορέξεις "παραγόντων" που μπερδεύουν χρόνια τωρα του ρόλους απο τα καφενεία του καταφυγίου στα κεντρα αποφάσεων, γράφτηκε μεσα σε λίγους μήνες.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!