Στο Β'ΔΑΚ το ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Κύπελλο)

Στο Β'ΔΑΚ Κατερίνης (Καταφιώτικα) θα αγωνιστεί ο Πιερικός κόντρα στην Πύδνα Κίτρους για την 1η φάση του Κυπέλλου της Γ'Εθνικής, καθώς στην φυσική έδρα των Μελανόλευκων πραγματοποιούνται εργασίες (συντήρηση-προσθήκη μερικού χλοοτάπητα). 

Στο πρόσφατο παρελθόν ο Πιερικός χρειάστηκε την ''βοήθεια'' του Β'ΔΑΚ, στις αρχές του 2013 στην Β'Εθνική τότε, για τους αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος (ΑΕΛ Καλλονής - Βατανιακό και Απόλλων Καλαμαριάς αντίστοιχα), με ''συνολική αποτίμηση'' μια νίκη και δύο ήττες.
Το ειδικό χαρακτηριστικό αυτής της έδρας, είναι το στοιχείο του γηπέδου ''κλουβί''.. καθώς οι κερκίδες είναι δίπλα ακριβώς από την δράση του αγώνα. Και κάθε φορά όταν παίζει ο Πιερικός εκεί, βλέπουμε το γήπεδο να σφύζει από κόσμο (λόγω και τις μικρής έκτασης του γηπέδου). 

Ο αγώνας κυπέλλου απέναντι στην Πύδνα Κίτρους θα πραγματοποιηθεί την άλλη Κυριακή (16/10/16) οπού ολόκληρη η αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος θα σταματήσει, για την έναρξη του κυπέλλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!