Χωρίς Σοιλεμεζόγλου-Τριανταφυλλίδη ο Πιερικός στα Τρίκαλα (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Ίσα-ίσα βγήκε η αποστολή του Πιερικού, με την 18αδα που θα ταξιδέψει αύριο στα Τρίκαλα να είναι ολόκληρος ο κορμός που έμεινε στη διάθεση του Μιχάλη Ζιώγα (μετά και τις 6 αποχωρήσεις). Εκτός βέβαια τους δύο απόντες, τον Ραφαήλ Σοιλεμεζόγλου (τραυματίας) και τον Νίκο Τριανταφυλλίδη (τιμωρημένος) που θα λείψουν στον αυριανό αγώνα με τους Μαύρους Αετούς (15:00 Γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων). Οι Μελανόλευκοι πάντως παρά την μεγάλη έλλειψη που υπάρχει πλέον στο ρόστερ, αισιοδοξούν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους φέρει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, απομακρύνοντας τους από τα χαμηλά...

Αναλυτικά ολόκληρη η αποστολή του Πιερικού: Πισάνι, Κραγιόπουλος, Γελαδάρης, Λούγκος, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Καμαρά, Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Λαζόπουλος, Παρδάλης, Κοκονόζι, Τριανταφύλλου, Μάρκου, Γαλανόπουλος, Κολομπάκης, Παναγιωτίδης και Συμεωνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!